Je eigen bonus creëren? Odds vergelijken gaat lonen!

Odd komt over vanuit Engeland en staat voor kans. Het geeft weer hoe hoog de kansen zijn volgens de bookmaker. De bookmakers bepalen dan ook voornamelijk de odds. Hoe hoger de odd, hoe kleiner de kans is dat deze sportweddenschap uitkomt.

Bookmakers zijn in staat om veel heel informatie te verzamelen zoals statistieken, fitheid van de spelers en vorm van de ploeg. De bookmakers houden natuurlijk ook rekening met het maken van winst uit commercieel belang. De odds oftewel quoteringen zijn dus een belangrijk onderdeel van een sportweddenschap. Bekijk deze dus altijd goed alvorens je de sportweddenschap gaat plaatsen.

Zorg dus dat je odds vergelijkt en voor de hoogst mogelijke winst gaat. Hieronder een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

Odds vergelijken: de basis

Dit is voor ons een belangrijke les geweest. Elke bookmaker kan zijn eigen quoteringen/odds bepalen. Ze gebruiken aan de achterkant data systemen die erg op elkaar lijken en nemen informatie van elkaar over. Het is voor ons spelers interessant om dit te vergelijken. Er kunnen verschillen inzitten en voor ons geldt dat we dezelfde risico’s lopen voor de sportweddenschap. Het is vaak in een paar minuten gepiept om te switchen van bookmaker en waarom zou je genoegen nemen met een lagere winst als ergens anders veel meer kunt verdienen. Odds vergelijken zien wij als een relatief simpele en handige strategie om het maximale uit je sportweddenschappen te halen.

Bovenstaande strategie kost natuurlijk wat tijd. Dit is waar wij onder andere op inspelen. Als wij onze bets delen met de community spelen we in op deze gedachte. Het mooie van een community is dat wellicht iemand anders een nog betere deal heeft weten te vinden. Tof als mensen dit delen, dan kunnen we met alle spelers de juiste keuze maken.

Vergelijken begint voor ons al bij het uitzoeken van de bookmaker

Onze website is gericht op het vinden van een goede bookmaker. We zijn dan ook blij met de ontwikkelingen dat straks veel meer bookmakers voor ons toegankelijk zijn. Iedereen kan wel een aantal zaken bedenken die je zoekt in een bookmaker. Het kan zo zijn dat je het belangrijk vindt dat een bookmaker een goed mobiele platform aanbiedt. Een andere speler hecht meer belang aan het aanbod van sportweddenschappen. De laatste wil gewoon de hoogste odds zien om maximaal van de winst te profiteren.

Het is handig om dit uit te zoeken voor jezelf. Je kan dan makkelijk aan de slag gaan om een aantal accounts aan te maken bij bookmakers. Wij snappen natuurlijk dat het weer teveel is om je bij 20 bookmakers aan te melden. Het is wel handig om een aantal accounts te beheren. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van een aantal welkomstbonussen. Dat zijn vaak de meest lucratieve deals.

Wanneer je een aantal accounts hebt dan kan je makkelijk op het moment dat de sportweddenschap wordt aangeboden de beste deal maken. Je creëert hiermee als het ware je eigen bonus.

Extra Bonus

Je kunt het vergelijken van odds en een bookmaker heel simpel aanvliegen. Je maakt een overzicht op basis van zaken die je belangrijk vindt. Je zoekt daar vervolgens de beste bookmaker uit die bij je past.

De bookmakers bieden daarbij steeds vaker bonussen aan per weddenschap. TOTO is een goed voorbeeld met de boosts. Deze boosts kunnen een groot verschil zich mee brengen en door goed te vergelijken kan je als speler hier goed op inspelen.

We geven graag de tip mee om je als speler niet te verliezen in de boosts of verhoogde odds. De bonus wordt vaak gezet op weddenschappen die extra risico met zich mee brengen. Je verdiepen in de wedstrijd en het analyseren van statistieken en facts blijft onderdeel van onze zoektocht naar de beste weddenschap. Maak een beslissing als je hebt onderzocht waar de beste kansen liggen en zoek daarna de hoogste odd uit bij een bookmaker waar je een account hebt.

We hebben inmiddels de ervaring dat vergelijken loont! Het is misschien wel het verschil tussen een goed rendement en een uitstekend rendement. We beseffen dat het niet altijd makkelijk is en dat het wat extra moeite kost. De moeite betaalt zich wel uit met keiharde euro’s. We doen dat met ze alle massaal in de supermarkt en daarom ook graag online.