Bet, Bonus & Maxmania

Zondag 4 september is een dag voor race liefhebbend Nederland. De Grand Prix van Zandvoort keerde vorig jaar terug op de Formule 1-kalender, nadat deze oorspronkelijk in 2020 had moeten plaatsvinden maar vanwege het coronavirus een jaar uitgesteld werd. Het was voor het massaal aanwezige oranjepubliek een race om van te genieten, met een Max Verstappen die zich tot winnaar kroonde.

Er is vorig jaar gekeken naar een aantal verbeterpunten aan het circuit. Inhalen was nog wel een knelpunt op het duinencircuit en daar heeft de FIA van geleerd. Dit seizoen kunnen de coureurs namelijk al in de Arie Luyendykbocht, de kombocht voor het opkomen van start/finish, de DRS openen.

Hieronder nog even de tijden waar je op moet letten en wanneer het spektakel is op zondag 4 september.

Tijdschema Grand Prix van Nederland

Vrijdag 2 september
Vrije Training 1: 12:30 uur – 13:30 uur
Vrije Training 2: 16:00 uur – 17:00 uur

Zaterdag 3 september
Vrije Training 3: 12:00 uur – 13:00 uur
Kwalificatie: 15:00 uur – 16:00 uur

Zondag 4 september
Race: 15:00 uur

Bookmakers zullen voor aanstaande zondag leuke promoties geven. Je kunt al onze tips terugvinden in onze Telegram kanaal, mis daar uiteraard niets. Spa werd afgesloten met enorme winsten, tipper Joël was in bloedvorm. De eerste promotie hebben gevonden bij CircusBet 20 euro en ontvang een freebet van 20 euro. Minimale odd dient een 1.30 te zijn. Een kopie dus de rubriek Game of the Week. Onderstaand een weddenschap die wij met zekerheid durven te zetten en wederom voor de winst + freebet te gaan.

 

We spelen bij meerdere bookmakers omdat we verschillende wedopties willen hebben bij de race. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity / of 24+jaar 100 euro wedkrediet Bet365.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

5 euro Eredivisie bet een rubriek bij BetCity die er altijd is. Vorig weekend nog raak in de groep. We hebben dit weekend weer een hele mooie gevonden. In de categorie rondje favorieten voor 4x je inzet. We verwachten dat PSV echt een maatje te groot is en dat geldt ook voor Feyenoord. Vitesse is zondag en die zitten zoals eerder eens geschreven in een hoek waar alle klappen vallen.

Een rubriek die wij zeer waarderen bij bookmaker Circus is the game of the week. Kort samengevat speel een bet van 20 euro op een minimale odd van 1.30 op de wedstrijd van de week gekozen door Circus en win een freebet ter waarde van 20 euro. Je raadt het al week in week uit te spelen bij de bookmaker. Deze week zijn we er ook weer bij!

De wedstrijd van de week is Twente vs PSV  op zaterdag om 18:45 uur. We spelen hier voor de winst van PSV! PSV is werkelijk on fire kunnen we wel stellen. Afgelopen midweek werd volendam afgeslacht met een 7-1 overwinning. De transferperiode zit erop en eigenlijk alle grote namen zijn nog aanwezig in Eindhoven. Wij hebben vertrouwen dat ze een maatje te groot zijn voor Twente. Weken op rij verzilveren we deze freebet van 20 euro.  Hoe leuk is het dat je de week erop eens wat meer risico kan nemen met een freebet.

Nieuwe speler bij Circus? Registreer en ga voor de 250 euro freebets via deze link en deze bovenstaande promotie rubriek van de week elke week dat is niet verkeerd.

 

Veel geluk en plezier dit weekend en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend.

MR BO.