Bet, oddboost en bonus dit weekend!

Allerlaatste weekend komt eraan wat betreft een aantal heerlijke promoties bij de bookmakers. We kunnen gerust stellen dat de maand augustus geweldig was en er per weekend meer dan 100 euro aan freebets kon worden ingezet en het merendeel van de bets werd gewonnen. We hebben nog tegoed bij BetCity 2x een 20 euro freebet voor een live bet in een Europese wedstrijd. Bookmaker Circus is de afgelopen maand onze grote favoriet en daar hebben we nog 80 euro aan freebets staan. Het gevoel van ´gratis´ spelen is nog steeds aanwezig. We moeten langzamerhand alvast afkicken want de maand augustus gaat bij ons de boeken in als meeste winst in een maand in de geschiedenis van Bookies Online. Het bedrag houden we nog even geheim want de maand is nog niet over.

We leggen deze blog de focus op bets, een oddboost en waar je een bonus kan ophalen. Het mogen duidelijk zijn dat we spelen om te winnen en daar volgen we voorlopig een geweldige tactiek voor. Leer om te spelen op basis van statistieken en pak de meest interessante rubrieken/promoties aan bij de verschillende bookmakers. Je zult het merken aan je bankroll en dat je meer aan het terugstorten bent dan bijstorten.

Op zoek naar een kickstart voor je bankroll?! Laatste kansen dit weekend!!. Onze vrienden van Circus pakken uit! De maand augustus staat in het teken van de start van de competities. Serie A, La Liga, Eredivisie en Premier League het is er straks weer allemaal. Stort 100 euro en ontvang 100 euro aan freebets  klik hier! Je ontvangt het  in de vorm van 10x 10 euro freebet. Vrij te spelen met bets van 20 euro zoals het principe van de welkombonus. Nieuwe speler? Registreer en ga voor de 250 euro freebets via deze link en deze bovenstaande promotie in totaal dus 350 euro dat is niet verkeerd. Hieronder de tips en trucs om de freebets vrij te spelen.

Een rubriek die wij zeer waarderen bij bookmaker Circus is the game of the week. Kort samengevat speel een bet van 20 euro op een minimale odd van 1.30 op de wedstrijd van de week gekozen door Circus en win een freebet ter waarde van 20 euro. Je raadt het al week in week uit te spelen bij de bookmaker. Deze week zijn we er ook weer bij!

De wedstrijd van de week is Utrecht vs Ajax op zondag om 14:30 uur. We spelen hier voor de winst van Ajax! Het is met name de matige vorm van Utrecht die deze bet interessant maakt. De laatste wedstrijd werd 3-2 verloren van Emmen. Utrecht staat op 2 punten uit 3 wedstrijden. De resultaten van Ajax zijn 3 wedstrijden 9 punten. Dat heet optimaal starten en natuurlijk voor vandaag interessante info om voor winst te kiezen. Weken op rij verzilveren we deze freebet van 20 euro.  Hoe leuk is het dat je de week erop eens wat meer risico kan nemen met een freebet.

 

Formule 1 is dit weekend in België. Spa staat in het teken dit weekend van de Formule 1. De training is zojuist geweest en Max Verstappen heeft daar vertrouwen in op kunnen doen. Het is inmiddels duidelijk dat zowel Charles als Max achteraan gaan starten. Dit is het gevolg dat beiden een gridstraf hebben gehad. WK-leider Verstappen verdedigt op Spa een voorsprong van tachtig punten op Leclerc. Het Grand Prix-weekend wordt zaterdag om 13.00 uur vervolgd met de derde vrije training. Zondag om 15.00 uur staat de race op het programma. We hebben hier een mega interessante bet gevonden voor de race.

Als de nummer 1 of 2 van het klassement de race weet te winnen vanaf het achterveld, dan is deze bet groen aankomend weekend! 4x je inzet is niet gek zo.

Gelijk door naar BET365 klik hier!

We spelen bij meerdere bookmakers omdat we verschillende wedopties willen hebben bij de race. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity / of 24+jaar 100 euro wedkrediet Bet365.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Speel Slimmer Bets een rubriek bij BetCity is altijd interessant om erbij te pakken. Vorig weekend Bergwijn scoort meer dan Sparta was raak voor 4x je inzet. We hebben dit weekend weer een hele mooie gevonden. In de categorie kan niet missen spelen we op schoten. De goalgetters Lewa en Karim moeten samen 5 schoten op doel produceren. Het zijn de vaste aanspeelpunten in de punt dus wij durven hier wel in mee te gaan. Het is wederom een hele leuke odd om te spelen. 2,5x je inzet en vorig weekend produceerde ze dit samen ook bijvoorbeeld.

Veel geluk en plezier aankomend weekend en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend.

MR BO.