Bonussen BetCity! Speel je slimmer bij BetCity

We geven in dit stuk aandacht aan de bookmaker BetCity. Wat kun je verwachten van de bonussen bij de bookmaker en de marges aan de achterkant. Lees het hier verder!

BetCity biedt voor nieuwe spelers altijd twee verschillende bonussen aan. Dat is een 20 euro free bet bij sportweddenschappen of een casino bonus oplopend tot 200 euro. Je kunt dus profiteren van een van de twee bonussen. Als speler hebben we mee kunnen maken dat er bijna wel op wekelijkse basis promoties worden geboden aan bestaande spelers. De bookmaker vergeet dus niet zijn vaste klanten. Dat is zeker te prijzen voor de bookmaker.

Claim de BetCity bonus!

BETCITY FREE BET (€20)

Nieuwe spelers op sportweddenschappen kunnen bij BetCity een free bet van €20 krijgen. Je kunt deze bonus gebruiken om een enkel weddenschap (zonder bonuscode) te plaatsen. Hoe werkt de gratis weddenschap bij BetCity?

  1. Je moet een nieuwe speler zijn die nog geen bonus bij BetCity heeft gebruikt en nog geen storting heeft gedaan.
  2. Bezoek de website van BetCity via onze link en maak een account aan.
  3. Heb je je volledig geverifieerd, stort dan minimaal €20 of meer.
  4. Selecteer de bonus via “kassierdeel” of vraag deze aan via de klantenservice.
  5. Denk eraan dat het een enkel weddenschap van €20 is die je binnen 30 dagen moet inzetten. Gelukkig zijn er geen vereisten qua minimale quoteringen en er zijn geen rondspeelvoorwaarden, geen enkele keer. Bonus is dus goed te benutten!

 

BETCITY ODDS BOOST (€5)

Naast de boven genoemde bonus zijn er ook regelmatig Odds Boost bonussen te vinden bij BetCity. Voorbeelden zijn dat de quoteringen van Eredivisie ploegen worden verhoogd voor nieuwe spelers. Deze bonussen kunnen door BetCity aangeboden worden voor nieuwe spelers, tijdens speciale events of wedstrijden.

Bij de Odds Boost worden er verhoogde quoteringen aangeboden op bepaalde teams die vaak de favoriet zijn. Bij een eerste storting moet je in dat geval de Odds Boost als specifieke bonus selecteren. Let er hierbij wel op dat je aan speciale voorwaarden moet voldoen voordat je het geld kunt laten uitbetalen:

  1. Je maximale inzet op deze verhoogde quotering is €5.
  2. De verhoogde quotering mag één keer geclaimd worden.
  3. De verhoogde odd kan alleen gebruikt worden bij sportweddenschappen en live weddenschappen.
  4. Nieuwe spelers kunnen slechts één Odds boost selecteren.
  5. De eerste storting moet minimaal €20 zijn.

Let erop dat deze Odds Boost bonussen regelmatig terugkomen en dat ze ook per keer kunnen verschillen. Zo kun je in sommige gevallen alleen als nieuwe speler deze bonus claimen, terwijl je in andere gevallen de bonus ook kunt claimen als je al langere tijd gokt. Lees daarom goed de bonusvoorwaarden door voordat je een storting doet.

 

BetCity marge bookmaker

Elke bookmaker hanteert een bepaalde marge. Ze moeten natuurlijk een verdienmodel hanteren. Hoe hoger de marge, hoe beter dat is voor de bookmakers. Uiteindelijk zorgt de marge voor een gegarandeerde winst voor de bookmakers. Je hebt altijd nog wel met variabele te maken en dat kan het gedrag van gokkers zijn of bepaalde resultaten uit statistieken of verleden. Onderschat ook niet een fout van de bookmaker.

BetCity hanteert een marge van 3,58% op wedstrijden in de Eredivisie. Dat is een lage marge en dus erg interessant voor ons als betters. BetCity wilt natuurlijk ook positie pakken in de Nederlandse markt dus ze zullen dit bewust wat lager hebben en waarschijnlijk houden. Dat maakt ook dat BetCity dus nummer 1 favoriet voor de Eredivisie is.

Wanneer we onze blik verbreden dan zien we mindere marges op de grotere Europese competities. Je komt tussen de 7% en 9% uit. Dat is aanzienlijk hoger dan de eerdere 3,58% bij de Eredivisie. We zeggen dus kort samengevat maak een account aan bij BetCity met als focus de Eredivisie. Je kunt wellicht aanvullen met een andere bookmaker voor de overige Europese competities.

Speel je slimmer bij BetCity?

Het complete spelaanbod en het is een Nederlandse aanbieder maakt dat BetCity een goede keuze is. De bonussen zijn prima in orde en ze vergeten de langere tijd spelers niet en dat is zeker wat waard. De marges voor de Eredivisie zijn top en daar zetten we ook graag op in. Kortom een uitstekende keus voor ons als platform en uiteraard kijken we ook bij andere bookmakers rond. We hebben die luxe nu eenmaal en daar profiteren we van.