De jacht op bonussen bij bookmakers gaat verder!

Vorige week zijn we van start gegaan op de Europese velden en dat is niet verkeerd geweest voor onze bankroll. We hebben gaan heel lekker met het vrij spelen van alle mogelijke bonussen! Afgelopen weekend hebben we bij Bookmaker Circus 50 euro aan freebets weten te verdienen. Dat is niet misselijk vinden wij. Onderstaande actie is er nog steeds en uiteraard hebben wij er een geschikte tip bij gevonden.

Op zoek naar een kickstart voor je bankroll?! Onze vrienden van Circus pakken uit! De maand augustus staat in het teken van de start van de competities. Serie A, La Liga, Eredivisie en Premier League het is er straks weer allemaal. Stort 100 euro en ontvang 100 euro aan freebets  klik hier! Je ontvangt het  in de vorm van 10x 10 euro freebet. Vrij te spelen met bets van 20 euro zoals het principe van de welkombonus. Nieuwe speler? Registreer en ga voor de 250 euro freebets via deze link en deze bovenstaande promotie in totaal dus 350 euro dat is niet verkeerd. Hieronder de tips en trucs om de freebets vrij te spelen.

 

We spelen zaterdagavond in Emmen waar RKC op bezoek komt. De statistieken in de voorbereiding helpen mee om onderstaande bet uit te zoeken. Een freebet is vrij te spelen door een minimale inzet van 20 euro te spelen op een odd van 1.6. Wij durven hem zelf iets hoger uit te zoeken omdat we er veel vertrouwen in hebben. De eerste wedstrijden van beide ploegen zijn ook in een beide teams scoren geëindigd.  Onderling is vaker de kans op meerdere doelpunten van beide teams dan niet. Genoeg voor ons om zaterdagavond voor deze bet te gaan!

 

Een rubriek die wij zeer waarderen bij bookmaker Circus is the game of the week. Kort samengevat speel een bet van 20 euro op een minimale odd van 1.30 op de wedstrijd van de week gekozen door Circus en win een freebet ter waarde van 20 euro. Je raadt het al week in week uit te spelen bij de bookmaker. Deze week zijn we er ook weer bij!

De wedstrijd van de week is Ajax vs Groningen op zondag om 14:30 uur. We spelen hier voor doelpunten! Ajax is in de voorbereiding begonnen met goals maken en komt in de wedstrijd vaak uit op 3 goals of meer. De laatste wedstrijden is ook gebleken dat ze er net zo makkelijk in het net vliegen bij de Amsterdammers. Laat het dus maar weer een 3-1 of 4-2 overwinning worden. In het recente verleden heeft Ajax thuis tegen Groningen continu een uitslag boven de 3 goals gehad.

Grab een freebet! Het is nog niet genoeg bij bookmaker Circus en daarom valt er nog een freebet te verdienen bij de Londense Derby. Zet 10 euro op een minimale odd van 1.30 om een freebet van 10 euro te verdienen. We pakken deze uiteraard mee. Een 1.30 odd is gezien onze ervaring 9 van de 10x binnen hengelen. We spelen bij Chelsea vs Tottenham Hotspur op zondag om 17:30 uur 2 goals of meer in de wedstrijd. We vinden ook dit een hele interessante. Tottenham is ook met een score van 4-1 het seizoen begonnen en het is en blijft een speciale wedstrijd voor beide ploegen.

 

We stappen door naar BetCity op weg naar nog meer freebets. We spelen daarom graag bij meerdere bookmakers omdat we zo meer kans hebben op promoties die echt waarde toevoegen. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Circus, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity  Dan kan je daar bovenop nog eens 100 euro live bets scoren. We hebben hier ook tips bij gevonden!

Afgelopen weekend zijn de Eredivisie en Premier League binnen gehengeld. Dit weekend zijn de Serie A en La Liga aan de beurt om de  €20 Live Free Bets vrij te spelen! Hoe? Dat lees je hieronder!

Zondag 20:45 uur Salernitana vs Roma

Roma heeft hele goede zaken gedaan op de transfermarkt en er staat een goed team op het veld. Dybala en Wijnaldum op het middenveld is toch om van te smullen. BetCity heeft als regel minimale inzet van 20 euro op een odd 1.50. Dat is in dit geval een no brainer voor ons. Roma wint aankomende zondag.

Zondag 22:00 uur UD Almeria vs Real Madrid

Real Madrid heeft de eerste prijs van het jaar alweer binnen. De vorm was prima te noemen en wij denken dat ook dit weekend Real een overwinning boekt met minimaal een doelpunt verschil. Een odd van 1.50 is weer gevonden en op naar weer een 20 euro live freebet.

Veel geluk aankomend weekend en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend.

MR BO.