El Classico en bonussen!

Het programma van voetbal is vandaag weer om te smullen. In de middag hebben we El Classico in Spanje waar Real Madrid vs Barcelona tegen elkaar spelen. Iets later vandaag start ook Liverpool vs Man City dan wordt het zappen geblazen. Het beste wat ons kan overkomen is dat El Classico uit de startblokken schiet en Liverpool vs Man City even rustig op start. Dan hebben we het beste van beide werelden voor de zondag. Wij kijken in ieder geval enorm uit naar deze middag.

De bookmakers spelen ook vandaag fantastisch in op deze wedstrijden en andere heerlijke boosts. We geven graag weer een lesje hoe pak je het beste uit op zo´n zondag. De kansen om zowel winnende bets aangevuld met boosts of free bets te pakken is heel erg groot. We trappen met een wekelijks pareltje af op de Nederlandse velden. Super Boost Cody Gakpo!

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We spelen bij meerdere bookmakers omdat we verschillende wedopties willen hebben bij de race. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity / of 24+jaar 100 euro wedkrediet Bet365.

In onze Telegram groep viel gister de bet binnen van Bet & Get! Wij hadden Atalanta op winst gezet en zoals je gewend bent van ons een winnende bet aangevuld met 2x 5 euro live free bet bij de wedstrijden van Real Madrid vs Barcelona en Liverpool vs Man City. We geven je graag de tip om vandaag als je dat nog niet hebt gedaan gebruik te maken van deze actie. Je moet een weddenschap van 20 euro zetten op een odd 1.5! Dat is dus behoorlijk goed te doen. Wij hebben de free bets inmiddels klaarstaan op onze account. Hou de Telegram van ons dus goed in de gaten.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Data Dan heeft ook voor iedereen de zondag geanalyseerd. Er zijn bets van de Premier League en La Liga voor vandaag. Dat wil je niet missen: gelijk door naar de wedtips klik dan deze link.

Circus zijn we erg fan van zoals jullie weten. Vanmiddag trappen 16:15 uur Real Madrid vs Barcelona tegen elkaar af. Dit weekend geen Game of the Week maar een soortgelijke bonus bij El Classico. Lees meer over onderstaande heerlijke actie die klaar staat bij bookmaker Circus klik gelijk door naar de bookie. Vorige week hadden we ook profijt van deze actie wat ook weer een freebet heeft opgeleverd.

We spelen voor het maximale bedrag. Verder is de uitdaging om een odd van 1.3 te vinden, dat mag elke soort bet zijn. Dan pakken we natuurlijk graag de statistieken erbij om te kijken wat een goede keuze kan zijn. Dan komen we uit op beide teams een doelpunt. De statistieken in La Liga laten dat wat minder zien omdat Barcelona niet veel goals tegen heeft. We moeten historisch gezien dat het bij El Classico vaak heel snel uit de hand kan lopen. Het ontbreken van Courtois en de afgelopen zware Champions League wedstrijden geven ons meer dan voldoende vertrouwen dat vandaag beide teams een goal gaan maken. De seinen staan op groen.

Veel geluk en plezier op deze klassieke zondag en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend.

MR BO.