Rondje freebets scoren en zetten!

We maken een rondje langs de velden vandaag! Dat betekent altijd kijken naar de mooie kansen die het weekend brengt. De meeste van jullie weten wel dat we bij meerdere bookmakers spelen. Dat heeft als allerbelangrijkste reden dat je de beste odd per weddenschap kan spelen. De andere voordelen zijn toch wel het kunnen innen van freebets en promoties spelen die bij verschillende bookmakers anders worden aangeboden. De bookmaker die er voor ons echt uitspringt is zonder twijfel Circus. Deze bookmaker zet geen stap terug in het aanbieden van freebets en is er week in week uit bij met de mooiste aanbieden. Er is dit weekend weer een geweldig aanbod op het gebied van voetbal. We pikken er een aantal promoties uit en zoals je gewend bent zit daar natuurlijk een tip aan vast.

Allereerst kijken we bij BetCity voor dit weekend. Er staat daar bij een storting van 20 euro een freebet voor je klaar voor de wedstrijd Frankfurt vs Borussia Dortmund. De freebet is wat ons betreft altijd een kadootje wat je stevig kunt uitpakken. Onderstaand zie je de actie en hebben we er een lekker tipje bij uitgezocht.

We zetten op een doelpunt van Jude Bellingham van Borussia Dortmund. In de maand oktober stond Jude al bij vier wedstrijden op het scorebord. Dit was in de competitie, Europees en in de beker het geval. Je kunt dus wel stellen dat hij on fire is deze maand. We konden dan eerlijk gezegd onze ogen niet geloven op wat voor odd een doelpunt stond. Dit bedoelen wij dan ook met een kadootje stevig uitpakken en dat is in dit geval bijna een 6 odd! Succes als je deze meespeelt.

We spelen bij meerdere bookmakers omdat we verschillende wedopties willen hebben bij de wedstrijden. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity / of 24+jaar 100 euro wedkrediet Bet365.

We pakken door en zien voor de zaterdag en zondag heerlijke promoties bij bookmaker Circus. Allereerst bij de wedstrijd Leicester vs Mancester City.

Er is een 50% cashback freebet up to 50 euro beschikbaar bij de bookmaker. De voorwaarden is wel dat er wordt ingezet op een doelpuntenmaker. Dan denk je natuurlijk aan Haaland als veilige keuze maar die heeft geen 1.6 odd of hoger staan en veel belangrijker er is op dit moment twijfel of hij wel kan spelen. We kijken daarom gauw naar alternatieven en die zijn er natuurlijk. Wie anders als Phil Foden met deze heerlijke odd is een heerlijk alternatief. Wij weten het wel en zoals je gewend bent passen we wel onze bankrollmanagement toe.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Een rubriek die wij zeer waarderen bij bookmaker Circus is match of the week. Kort samengevat speel een bet van 20 euro op een minimale odd van 1.30 op de wedstrijd van de week gekozen door Circus en win een freebet ter waarde van 20 euro. Je raadt het al week in week uit te spelen bij de bookmaker. Deze week zijn we er ook weer bij!

De match of the week is deze week AZ vs Volendam deze wordt aanstaande zondag gespeeld. We spelen deze bets altijd erg safe maar deze week knallen we hem wel. De statistieken laten een kansrijke optie zien. De afgelopen 10 wedstrijden zijn bij beide ploegen 80% van de wedstrijden geëindigd in doelpunt aan beide kanten.  AZ heeft daarbij een midweeks Europees avontuur gehad wat vaak wat sporen achter laat. Dat brengt ons bij een weddenschap met onderstaande heerlijke odd. De doelstelling is dus een dubbele winst in de vorm van Euro´s en een freebet van 20 euro die weer klaar staat. Direct door naar de bookmaker, klik dan hier op Circus!

Veel geluk en plezier dit weekend en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend en bij alle sporten aanwezig!

MR BO.