Super Sunday, Super boost & freebets

Het programma van voetbal is vandaag om te smullen. Super Sunday met in de Eredivsie straks PSV tegen Feyenoord en later in de middag ook AZ tegen Ajax. Dacht je daarna klaar te zijn, dan denken wij zeker nog van niet. In Frankrijk is onder andere Lyon tegen PSG en in de La Liga spelen Sevilla tegen Villareal en Atletico tegen Real Madrid. Dat zijn allemaal potjes waar je vooraf maar al te graag voor gaat zitten.

De bookmakers spelen er vandaag ook fantastisch op in. We hebben op Super Sunday geweldige bets met Super Boosts en mogelijkheden om freebets vrij te spelen gevonden. Elke week nemen we jullie mee in de tips en trucs die je niet wilt missen. De kassa blijft zo rinkelen en daar spelen we graag voor.

De Super boost van BetCity zijn niet te missen vandaag!

Ze hebben bij elke topwedstrijd in de Eredivisie een verhoogde qoutering oftewel Super Boost.  Gakpo met al 16 schoten op doel in zijn laatste 6 Eredivisie wedstrijden is de eerste die wordt aangeboden. Vandaag 2 schoten op doel is verhoogd naar een odd 5. Wij durven dit wel aan. De maximale stake is 20 euro.

Steven Bergwijn staat inmiddels op 6 Eredivisie goals. Opvallend is ook 0 assists. De kans dat hij scoort is in ieder geval vele male groter dan een assist. We verwachten natuurlijk niet dat deze bet zo maar even binnen valt. De odd is echter wel ontzettend interessant met deze verhoging. We laten ook deze kans niet links liggen. Beide bets spelen lijkt ons het meest verstandig want het vertrouwen dat 1 van de 2 valt is erg hoog. Dat houdt alleen al in dat er 60 euro winst te behalen valt met deze bets. Wij zijn erbij!

We spelen bij meerdere bookmakers omdat we verschillende wedopties willen hebben. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we de hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity / of 24+jaar 100 euro wedkrediet Bet365.

Op zoek naar een kickstart voor je bankroll?! Onze vrienden van Circus pakken altijd goed  uit! Wekelijks zijn er verschillende hele interessante promoties te vinden bij de bookmaker. Ze zijn daarnaast voor nieuwe spelers helemaal interessant. Nieuwe speler? Registreer en ga voor de 250 euro freebets via deze link en deze bovenstaande promotie in totaal dus 250 euro dat is al niet verkeerd. Hieronder de tips en trucs om de freebets vrij te spelen die op wekelijkse basis te vinden zijn.

Een rubriek die wij zeer waarderen bij bookmaker Circus is the game of the week. Kort samengevat speel een bet van 20 euro op een minimale odd van 1.30 op de wedstrijd van de week gekozen door Circus en win een freebet ter waarde van 20 euro. Je raadt het al week in week uit te spelen bij de bookmaker. Deze week zijn we er ook weer bij!

De wedstrijd van de week is AZ vs Ajax op zondag om 16:45 uur. We spelen hier voor de winst van Ajax! We zoeken vaak een echte safe odd maar vandaag sloven we ons uit.  Ajax is gewoon in vorm en ze hebben beide met zware doordeweekse wedstrijden te maken. We lopen in dit rubriek 9 uit 10. Dat betekent week in week uit dubbel prijs. Weken op rij verzilveren we deze freebet van 20 euro.  Hoe leuk is het dat je de week erop eens wat meer risico kan nemen met een freebet.

Data Dan heeft ook voor iedereen de zondag geanalyseerd. Dat wil je niet missen na een 100% score op de zaterdag! Gelijk door naar de wedtips klik dan deze link.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Super Sunday is niet alleen in Nederland maar net zo goed in Spanje. In de avond om 21:00 uur sluiten we daar af met de derby Atletico Madrid tegen Real Madrid. Een heerlijke actie staat klaar bij bookmaker Circus klik gelijk door naar de bookie. Vorige week hadden we ook profijt van deze actie wat ook weer een freebet heeft opgeleverd.

We spelen voor het maximale bedrag. Dat is 100 euro om vervolgens een 50 euro freebet extra te kunnen winnen. De bet moet in de categorie playerprops vallen. Je kunt denken aan assists, doelpunten, schoten en schoten op doel. Dan pakken we natuurlijk graag de statistieken erbij om te kijken wat een goede keuze kan zijn. In de La Liga heeft Vinicius een gemiddelde van 3.1 schoten per wedstrijd. Het ontbreken van Karim Benzema zorgt dat Vinicius zelf meer schiet als hij de ruimte vindt. Dat gaat de afgelopen wedstrijden dus zeker niet slecht. Wij spelen onderstaande bet voor wederom een dubbelslag!

Veel geluk en plezier deze Super Sunday en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend.

MR BO.