We staan inmiddels op honderden euro´s freebets bij de bookmakers! Wat is dit weekend het plan?!

De maand augustus staat bij verschillende bookmakers in het teken als een bonus maand. We mogen niet klagen over onze bankroll want we wedden de hele maand al ‘’gratis’’ en zien onze bankroll per week toenemen. Afgelopen weekend hebben we bij Bookmaker Circus 60 euro aan freebets weten te verdienen. De teller bij BetCity staat inmiddels op 100 euro freebets vrijgespeeld. Vorig weekend waren alle tips ook nog eens raak dus we winnen alles dubbel. Spelen freebets vrij en vullen onze bankroll nog eens aan met euro’s.

Op zoek naar een kickstart voor je bankroll?! Laatste kansen gaan in wat ons betreft. Onze vrienden van Circus pakken uit! De maand augustus staat in het teken van de start van de competities. Serie A, La Liga, Eredivisie en Premier League het is er straks weer allemaal. Stort 100 euro en ontvang 100 euro aan freebets  klik hier! Je ontvangt het  in de vorm van 10x 10 euro freebet. Vrij te spelen met bets van 20 euro zoals het principe van de welkombonus. Nieuwe speler? Registreer en ga voor de 250 euro freebets via deze link en deze bovenstaande promotie in totaal dus 350 euro dat is niet verkeerd. Hieronder de tips en trucs om de freebets vrij te spelen.

Zaterdagavond 18:30 uur Bournemouth vs Arsenal. Arsenal van de blacklist en we durven weer eens een wedstrijd te wedden op ze. Je kunt voorzichtig zeggen dat Arsenal heel goed heeft ingeslagen afgelopen zomer. In de spits staat nu Jesus vorig jaar nog speler van Manchester City en die is het scoren niet verleerd in de tussentijd. Het is een impuls voor Arsenal en precies wat ze nodig hadden. De stand is inmiddels 2 wedstrijden gespeeld en 6 doelpunten voor en 2 doelpunten tegen. We hebben dan ook een weddenschap gevonden op doelpunten. Heerlijke odd ook nog eens:

 

Een rubriek die wij zeer waarderen bij bookmaker Circus is the game of the week. Kort samengevat speel een bet van 20 euro op een minimale odd van 1.30 op de wedstrijd van de week gekozen door Circus en win een freebet ter waarde van 20 euro. Je raadt het al week in week uit te spelen bij de bookmaker. Deze week zijn we er ook weer bij!

De wedstrijd van de week is RKC vs Feyenoord op zondag om 16:45 uur. We spelen hier voor de winst van Feyenoord! Feyenoord moet zich revancheren van vorig weekend waar het een bloedeloze 0-0 speelde. We weten dat RKC een flink trackrecord heeft met gelijkspelen. We verwachten hier echter een overwinning van de Rotterdammers. We achtten ze sterk genoeg voor een 1-2 overwinning of misschien een iets grotere uitslag. Laten we weer ouderwets voor een dubbelslag gaan. 7,20 euro winst bijschrijven en nog beter een freebet van 20 euro

 

 

We stappen door naar BetCity op weg naar nog meer freebets. We spelen daarom graag bij meerdere bookmakers omdat we zo meer kans hebben op promoties die echt waarde toevoegen. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Circus, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity  Dan kan je daar bovenop nog eens 100 euro live bets scoren. 

Zoals eerder geschreven staan we op 100 euro aan live bets die we kunnen inzetten bij BetCity. We willen deze freebets zoveel mogelijk dit weekend gaan innen bij de bookmaker. Live bets kunnen we hier niet kwijt in de blog. Volg ons volgen op Telegram en andere sociale media. De Telegram groep is gratis en levert je dus alleen maar geld op https://t.me/Bookies_Online.

Terug is de Eredivisie Freebet van BetCity. BetCity is niet misselijk met freebets en wat ons betreft een geweldige bookmaker op dat gebied. De 5 euro freebet op wekelijkse basis is weer terug dit seizoen. Wij hebben voor vanavond een mooie bet gevonden. Vorig seizoen was deze bet raak en wij denken dat er vanavond wederom een goede kans bestaat. Utrecht is nog een beetje zoekende en dat kan zomaar leiden tot een grote uitslag waar beide teams het net weten te vinden.

Veel geluk en plezier aankomend weekend en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend.

MR BO.