SORARE

Sorare de ultieme combinatie tussen de populaire fysieke voetbalplaatjes of FUT van FIFA en reeds bestaande fantasy voetbalcompetities. Inmiddels nemen ruim 140 voetbalclubs deel uit La Liga, Eredivisie en Bundesliga onder andere en wordt het investeringsmodel gesteund door grote spelers op de markt, zoals Opta, Ubisoft en verschillende profvoetballers onder andere Piqué.

Wedden bij SORARE

De verschillende voordelen om bij SORARE te spelen zijn:
 • Vernieuwend
 • Spel mogelijkheden
 • Betrouwbaar

Wat is Sorare

Sorare is een wereldwijd fantasy voetbalspel, dat inmiddels geweldig valt bij vele voetbalfans. Het spel is gebaseerd op de blockchain- technologie en via die manier kan je spelen tegen andere teams. Het platform draait op de populaire crypto munt Ethereum. Het zijn de Franse directeuren Montfort en Julia die het hebben opgezet en inmiddels lag het verhandelde bedrag boven de 3,5 miljoen euro in 2021. Enorme ontwikkelingen maakt het door en wij snappen wel waarom!

Spel Sorare

 

Je voetbalkennis komt zeker van pas bij dit spel! Breng al die uren dat je voetbal kijkt terug naar een digitale marktplaats waar je de spelers kunt scoren. Je ervaart een extra dimensie en kunt als manager je ideale team samenstellen. Je hebt 5 spelers nodig voor een team en vandaar de naam SO5 die je ziet voorbij komen. De spelers koop je op de OpenSea NFT marketplace, het platform maakt daar gebruik van. De link tussen de echte wereld wordt gemaakt omdat je punten kunt scoren door de prestatie van je spelers. 

Om te beginnen krijg je vijf kaarten van spelers van het platform, zodat je direct kunt starten. Dit zijn de essentiële posities van ieder voetbalteam:

 1. Een keeper;
 2. Verdediger;
 3. Middenvelder;
 4. Aanvaller;
 5. Wisselspeler.

De spelers komen uiteraard in actie via hun club en als ze beslissende momenten hebben dan kan je punten verdienen en ook verliezen. Denk dan natuurlijk aan het maken van doelpunten of assists maar de andere kant is het pakken van een gele of rode kaart een negatief beslismoment. 

De transfermarkt is elke dag open bij Sorare. Je kunt daar je favoriete spelers kopen en hele zeldzame NFT’s. Limited, Rare, Super Rare en Unique zijn kaarten met verschillende waarde vanwege een zeldzaamheid in de kaarten. De transfermarkt kan je op door Ethereum te gebruiken. 

Account bij Sorare

Account aanmaken is enorm makkelijk en daarom even kort op een rij de stappen die je moet doorlopen. 

 1. Ga naar de site van Sorare;
 2. Vul een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord in;
 3. Wallet wordt automatisch aangemaakt;
 4. Doorloop de stappen en neem de 10 gratis kaarten Common in ontvangst;
 5. Je bent nu klaar om kosteloos mee te spelen bij Sorare;
 6. Ga je er gelijk voor? Koop kaarten markt via new auctions om je winst te verzilveren.

Het spel kan je dus kosteloos spelen maar de ervaring heb je pas echt als via Limited kaarten aan het spel gaat deelnemen. Deze vertegenwoordigen een waarde in Ethereum en kan je daadwerkelijk verhandelen op de transfermarkt. 

Ontwikkelingen Sorare

2021 is het jaar geweest dat Sorare in een enorme groei terecht is gekomen. Verschillende competities hebben ze toegevoegd aan het spel en het is wachten op de Premier League. Afgelopen jaar werd er ruim 60 miljoen opgehaald om de gameplay te ontwikkelingen. 

De kaarten hebben een make over gekregen en die zien er toch weer een stuk mooier uit dan die van het afgelopen seizoen. Verder zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van een app zodat je naast je laptop of desktop nog makkelijker gebruik kan maken van het platform. 

Grote namen zijn verbonden aan het platform en dat belooft veel in de wetenschap dat er een enorme fanbase is binnen de voetbalwereld.

Wij zijn om en dat is ook onze conclusie!

Nummer 1 sport in de wereld is en blijft voetbal. Het leeft enorm door de gehele wereld en dat geeft het platform een enorme potentieel. De extra emotionele verbinding die het maakt met de bestaande voetbalwereld is een extra dimensie. Blijf rationeel te werk gaan is een tip die we geven en gebruik je voetbalkennis!

We houden de investeringsrondes in de gaten voor jullie en bouwen een community van spelers die van het platform genieten. Een app zou het nog toegankelijker maken want even onderweg zijn en je favoriete speler toevoegen aan je team is toch wel een toffe ervaring. 

Laten we eerlijk zijn, Panini, FIFA en voetbal op 1 platform klinkt toch geweldig. Ervaar het eens.