Community Bookies Online

Community Bookies Online

 

We zijn aanwezig op verschillende social media kanalen. De community is inmiddels richting de 10000 volgers aan het groeien over alle kanalen heen! Wij zijn actief op Instagram, Facebook, Twitter en Telegram en je bent daar op de juiste plek voor top informatie of vette give aways.

In het totale concept van Bookies Online vinden wij het een tof idee dat we jullie inspireren met wedtips. Verder vinden we het een voordeel als iedereen informatie kan uitwisselen met elkaar. Samen kom je verder en kunnen we maximaal profiteren van de bookmakers. Onze Telegram kanaal is vooral gefocust op alle wedtips en informatie over sportweddenschappen.

Onze Instagram, Twitter en Facebook volgers verwennen we regelmatig met vette give aways en informatie over sportweddenschappen. Je vindt het laatste nieuws ook via deze kanalen en uiteraard welkom om rechtstreek met ons in contact te staan.

Doel community

Een community is voor ons een plek waar spelers samen kunnen komen met dezelfde interesse en laat dat nu precies het geval zijn op het gebied van sportweddenschappen. Wij houden er allemaal van om een ´TOTO´ in te zetten en de beste tips met elkaar te delen. Het is daarbij geweldig om samen te winnen en de betslips te delen met elkaar.

We pikken op basis van statistieken en facts de juiste sportweddenschappen eruit. We letten op de value van de odd en speuren naar de juiste bookmaker. Dat is wat je van Bookies Online kunt verwachten. We proberen daarbij altijd de fouten van de bookmakers eruit te pikken. Volg je dit recept dan maak je kans om een goed rendement te halen uit sportweddenschapen. Laten we dat ons gemeenschappelijke doel maken.

Stake verdeling

We spelen bij Bookies Online de best uitgezochte bets die je kunt vinden op dat moment. Je vindt op onze website verschillende informatie over sportweddenschappen. We delen bijvoorbeeld ook onze kennis over winstrategieën in de vorm van een blog. Wij hanteren natuurlijk naast alle statistieken voor onze bets ook een strategie rondom de bets.

Bankrollmanagement is key

We leggen het graag uit aan de hand van percentages van een bankroll. Je kunt een bankroll hebben van 20 euro maar ook van 1000 euro en toch op een vergelijkbare manier wedden in een strategie.

Voorbeeld van een bankroll van 100 euro:

Odd 1.2 /1.8      = 5% van de bankroll

Odd 1.8 /2.2      = 5% van de bankroll

Odd 2.2/2.6       = 2,5% van de bankroll

Combo  odd 3+  = 1% van de bankroll

Er komt een trappetjes gedachte terug in dit voorbeeld. Hoe hoger de odd, hoe lager het percentage van je bankroll is. We nemen natuurlijk ook meer risico’s bij een odd 2.2 tot 2.6 en een combo. Deze strategie blijkt voor ons al jaren winstgevend. Het is wel een strategie waar je als speler structureel aan moet houden. Vergeet ook vooral niet het belang van het vinden van de beste bets.

Wij hebben de gedachte: wij zijn er voor de community en de community is er voor ons. Dat helpt ons allemaal om stappen de juiste richting in te maken. Verder delen we graag de kennis met andere spelers. Het is toch fijner om iets van elkaar te leren dan continu op je plaat blijven gaan. Succes delen is ook vaak een toffe manier om van andere te leren. Wat ons betreft groeien we nog lekker zo door met elkaar!