De eerste week al prijs op Sorare!

Het was afgelopen week prijs in de midweekse ronde van Sorare. Het is dan genieten dat je bij je inlogscherm van Sorare een kadootje ziet zoals in onderstaande foto. We hadden te maken met een Europese voetbalronde in de Champions League, Europa League en Conference League. Veel Nederlandse ploegen doen daar aan mee en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. PSV, AZ en Twente hadden het goed voor elkaar en laten dat nou net de ploegen zijn die wij al tijden in de gaten houden. Dat heeft geresulteerd in de eerste reward die wij winnen op Sorare. We doen dus mee om de prijzen en dat doet een manager altijd deugd! AZ is een grote leverancier van onze spelers en dat bleek een goede tactiek voor deze week.

Denk je gelijk dat wil ik spelen! Dan hebben we een leuke deal..

Geweldig spel is het en wil je gelijk geld verdienen met mooie transfers? Schrijf je in via deze link: http://sorare.com/r/jugio.   Je krijgt een extra limited kaart en deze mis je als je via een andere weg je gaat inschrijven. Je helpt ons net zo hard een handje en dat wordt zeer gewaardeerd. Een account aanmaken bij Sorare en kaarten beginnen te kopen is niet moeilijk. Je zal uiteindelijk 5 kaarten via new card auctions moeten aanschaffen, zie voorbeeld hieronder. Er zijn kaarten al vanaf 1 euro te koop. Je hebt tot 8 september de tijd om gegarandeerd een tier 3 Limited kaart te krijgen (snel tussen de 30 en 90 euro waard).De topspelers zijn prijzig op de transfermarkt dat is alvast een waarschuwing.

 

Wat was dan onze prijs?!

We zijn op de 158e plek geëindigd in de All Star Limited competitie en dan ontvang je een hoge Limited tier 3 kaart van Sorare. Het ligt dan aan de statistieken en de speler welke prijs dat vertegenwoordigd. Verder is het natuurlijk fijn dat er aanvulling komt bij je team. Je kunt zo je team uitbouwen en misschien ook nog meedoen met een andere competitie. Het kan ook een speler zijn die je al in je team hebt dan kan je natuurlijk voor de optie gaan om de speler te verkopen. Wij hebben een Braziliaanse aanwinst en dat is niemand minder dan:

Marcelo speelt zowat alle wedstrijden voor zijn team Fortaleza. Heerlijke donkergroene scores met enige regelmaat dat is goed om te zien! We houden hem nog even bij de ploeg want zijn laatste 4 wedstrijden was hij goed voor 3 scores boven de 80! Dat is natuurlijk geweldig en precies wat we nodig hebben om nog meer prijzen te winnen in de aankomende competitie rondes. We moeten wel in de gaten houden of Fortaleza buiten de degradatie zone kan blijven. Dat is en blijft een gevaar waardoor Marcelo volgend seizoen inactief kan worden op Sorare.

We spelen uiteraard weer mee! Pakken we weer een prijsje mee?! 

We hebben vorige week gezien dat sommige spelers rust krijgen een voorbeeld daarvan was Sangare. Dat kan deze week na de zware wedstrijd voor de Champions League weer het geval zijn en we houden daar dus ook rekening mee. Ze spelen straks allemaal ook belangrijke Europese wedstrijden dus de trainers houden daar rekening mee. De kans op een prijs wordt zo wel wat kleiner voor ons dit weekend. Zaterdag en zondag worden weer twee wedstrijddagen om de boel in de gaten te houden.

 

We nemen jullie mee in onze wedstrijden en het is nooit te laat om zelf in te stappen. Nogmaals join het spel via de link: http://sorare.com/r/jugio. Ontdek het spel gun jezelf en ons een extra kaartje. De Underdog competitie is een optie om mee te doen en heeft een waarde van een team nog geen 100 euro. De rewards kunnen ook in deze bedragen oplopen en dat terwijl je ook bezig kunt zijn met transfers. Kortom wij zijn fan van het spel en het lijkt ons tof om samen te proosten op de succes in het weekend.

Voor iedereen die aankomend weekend aan de bak moet die wensen wij veel succes. Wij volgen uiteraard al het voetbal al op de voet en het leuke is nu nog een klein beetje extra naar een specifieke speler. Zet hem op en we zien je op het platform.

Groeten MR BO.