Hele dikke prijzen te winnen bij Sorare tijdens het WK!

De aankomende weken kunnen we een gratis spel spelen op Sorare. De Global Cup 2022 is geïntroduceerd per 10 november.  Je enige kans op het wereldwijde web om football game te spelen rond het WK. Het zit echt geweldig in elkaar voor iedereen!

  • Helemaal gratis om te spelen voor iedereen. Je kans dus om met Messi of Cristiano Ronaldo te spelen. Het kost je niet 1000 euro gelijk.
  • Verzamel officiële digitale NFT-kaarten (oftewel digitale panini plaatjes) met je favoriete club- en nationale teamspelers van echte topspelers dus.
  • Win hele dikke prijzen er is flink wat ETH (Ethereum oftewel EUROOS) te verdienen tijdens de Global Cup.
  • Stel opstellingen samen uit de kaarten in je collectie en neem deel aan The Global Cup 2022.
  • Scoor punten op basis van de prestaties van de spelers in je opstelling.
  • Je spelerskaarten verdienen XP als je met ze meedoet aan een toernooi, waardoor ze krachtiger worden.

Denk je gelijk dat wil ik spelen! Dan hebben we een leuke deal als je via ons inschrijft.

Schrijf je in via deze link: http://sorare.com/r/jugio.   Je krijgt een extra limited kaart en deze mis je als je via een andere weg je gaat inschrijven. Je helpt ons net zo hard een handje en dat wordt zeer gewaardeerd. Een account aanmaken bij Sorare en kaarten beginnen te kopen is niet moeilijk. Je zal uiteindelijk 5 kaarten via new card auctions moeten aanschaffen, zie voorbeeld hieronder. Er zijn kaarten al vanaf 1 euro te koop. Je krijgt gegarandeerd een tier 2 Limited kaart (snel tussen de 30 en 90 euro waard). Dat is een klasse hoger  dan normaal en dus kans op een mooie waarde van de kaart. Je ziet hieronder de auctions waar je de kaarten kan kopen. 

Once in a lifetime rewards!

De Sorare Global Cup is een volledig gelijk spel voor iedereen en dus ook als je nieuw instapt bij het spel. Managers die hun kaarten in de afgelopen jaren hebben gekocht, hebben geen voordeel bij deze cup, omdat de Global Cup uitsluitend met gemeenschappelijke kaarten wordt gespeeld en speciaal uitgebracht voor het WK. Deze kunnen niet worden verkocht of verhandeld met andere managers ook niet tijdens het toernooi.

Allereerst benieuwd naar de prijzenpot zeker? Hieronder een overzicht.

Je kan prijzen winnen per week waar dus Limited kaarten en/of ETH te verdienen is. Nogmaals het is vanuit een gratis editie. Verder zie je ook prijzen als gesigneerde shirts en een avondje op stap met ambassadeur Zidane. Hij is 1 van de gezichten van het spel en leuk dat hij een ervaring weggeeft als prijs. Ik zou de beste man wel eens willen ontmoeten.

Een functie in het spel is ook dat je een privé competitie kan starten. Er worden ook daarvoor prijsjes ter beschikking gesteld. Er is dus kort samengevat heel wat te winnen en ook vanuit veel verschillende categorieën.

Selecteer je team

Je eerste taak is om 8 spelers te kiezen die je tijdens de Global Cup zult gebruiken. Je doet dit met een systeem wat je 100 punten biedt. Een speler als Messi kost dan bijvoorbeeld meer dan 20 punten. De tactiek is dus gelijk al begonnen.

Je selecteert twee spelers voor elke positie: keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller. Je kunt ook niet meer dan twee spelers van hetzelfde nationale team gebruiken.

Sorare heeft de punten voor elke speler vooraf berekend. Factoren zijn de huidige vorm van spelers en daarbij ook of ze een sterk land vertegenwoordigen. Dat geeft uiteindelijk een aantal punten.

Je zult echter niet alle 8 spelers voor elke wedstrijddag gebruiken! Managers moeten vijf spelers uit hun ploeg selecteren.

Opstelling bepalen bij de Global Cup

De regels van de opstelling lijken sterk op de typische S05-spel, met 5 spelers. Doelman, verdediger, middenvelder en aanvaller. Je extra speler kan een willekeurige positie van een speler zijn.

Wanneer we naar de finales toe werken zijn er verschillende data dat er spelers kunnen worden toegevoegd.

  • Ronde van 16: 29 nov. – 3 dec.
  • Kwartfinales: 3 dec – 9 dec
  • Halve finale: 9 dec – 13 dec

Je kunt zo de gehele Global Cup toch een selectie voor elkaar krijgen. Kortom een toffe opzet van Sorare en wij zijn er bij!

Wacht niet te lang met aanmelden. Je hebt zo genoeg tijd om nog even in te lezen. Denk je gelijk dat wil ik spelen! Gebruik onze link à http://sorare.com/r/jugio.

Veel plezier en tot op het platform! MR BO.