JACKPOT ODD 17 RAAK BIJ LUCKYLUKE

Lucky Luke gaf de community een ware jackpot gister! Er werd wel een heel lekker betje gevonden bij de Keuken Kampioen Divisie. Luke had in de gaten dat Zwolle er wel heel lekker in zit en speelde daar zoals je ziet bij de weddenschap vol op in. We zijn er uiteraard om groene bets te verzorgen maar ook inspiratie. Deze bet valt in beide categorieën want deze zie je niet zo vaak langs komen.

We schreven eerder over Lucky Luke deze teksten. Een grote passie van Lucky Luke is toch wel de parels eruit weten te vissen. De statistieken heeft hij op orde en hij helpt ons in de telegram groep. De interesse voor sport gaat voornamelijk uit naar het voetbal maar laat we het tennis en een potje darts niet vergeten. Gouden combinatie hebben we gevonden in Lucky Luke. Meet hem in de telegramgroep en lets plaay bets!!

Niets aan gelogen en onderstaand nog even het succes van gisteravond! De chat ging gezellig los in Telegram. Kom erbij en wie weet pakken we dit weekend weer een knaller.

Veel geluk aankomend weekend en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend.

MR BO.