Sorare Fantasy VOETBAL GAME FUT + PANINI in 1 ?!

Je bent een voetballiefhebber en hebt stiekem wel een beetje de geest van een trainer dan laat jij je zeker weten mee sleuren in dit spel! Wees gewaarschuwd Sorare kan je zeker grijpen. We nemen je mee in wat Sorare is en uiteraard geven we tips om het spel te begrijpen. Je kunt het gratis spelen en wil je er nog meer uit halen kan je ook kaarten kopen met Ethereum!

Ga je gelijk aan de slag dan kan je via deze link naar Sorare een limited kaart verdienen na dat je 5 limited kaarten via new card auctions koopt. Zeker de moeite en zoals gezegd hieronder waarom:

Laten we gelijk met een goede tip beginnen. www.soraredata.com/ is een platform onlosmakelijk verbonden aan Sorare. Je kunt hier alle statistieken en prijzen van spelers vinden en dat gaat je enorm helpen in het spel.

Wat kan je verwachten dan? Het is een fantasie voetbalgame. Het staat direct in verbinding met het echte voetbal omdat spelers op basis van hun echte prestaties punten scoren door bepalende acties te hebben. Het doet vele denk ik ook aan FIFA denken. De kaarten ogen zoals ze in FUT te zien waren. Virtuele voetbalplaatjes ala Panini is soms ook wat je de menigte hoort zeggen. Het werkt op Ethereum je kunt hiermee spelers kopen en verkopen. Verzamel je helden, maak transfers en spel het spel SO5. Het platform is hiervoor ingericht. Je hebt dus als valuta te maken met Ethereum.

Kaarten zijn beschikbaar als NFT. Je kunt ze kopen en ze vertegenwoordigen een prijs. De zilveren kaarten zijn gratis en zo kan je het spel leren kennen. Het spel kan je dus spelen maar ook geweldig gebruiken om te verzamelen of transfers te maken. De kaarten zijn redelijk schaars. Hieronder een voorbeeld van de opbouw. Je hebt Limited, Rare, Super Rare en Unique als gradaties in het spel. Hoe minder kaarten ervan zijn hoe duurder de kaart zal zijn!

Soorten tekorten

Schrik niet van de prijzen bij de blauwe en bruine kaarten maar je kan al leuk spelen bij de limited kaarten. Een gemiddelde Eredivisie verdediger heb je al voor een klein bedrag. Keepers blijven altijd wel een uitdaging zal je mee maken. Het spel is daardoor erg leuk omdat je er van alles mee kunt.

2022 zijn er bijna 250 clubs aangesloten bij het spel. We wachten nog een klein beetje op de Premier League om de cirkel rond te maken. Het is echt wereldwijd en daardoor ook voor elke voetballiefhebber op aarde dus.  Het is klaar om in te stappen en nogmaals voor iedereen toegankelijk. Besef natuurlijk wel dat je met geld bezig bent maar dat is nou het leuke van Sorare je kan je voetbalkennis erin kwijt. Talenten spotten, inspringen op de vorm van voetballers en gewoon goed onderhandelen. Dit kan je allemaal inzetten bij het spel.

Wanneer je een speler koopt, heb je in feite een NFT token (Non Fungible token). Het is uniek en dus gekoppeld aan jouw als persoon. Zal Sorare verdwijnen is het nog steeds een eigendom van jouw. In de toekomst wellicht in te zetten in andere spellen.

Je wallet is ook eigendom van jou. Sorare staat er los van en gebruik je om te handelen of spelen. Een wallet binnen crypto’s is geen overbodige luxe, we weten dat het tegenwoordig makkelijk gaat om dat soort zaken te regelen. Het is natuurlijk ook de toekomst.

We geven nog een tip en zullen meer gaan delen over dit spel! Ga het spel ontdekken en richt je op competities die je kent. De zomerperiode komt er ook aan en dat is meestal een top transferperiode. Ontdek het spel met ons mee. Vergeet niet via deze link te spelen want het levert een kado op en wie weet scoor je een limited kaart van boven de 100 euro (20 – 130 euro).