Sorare lets start the game!

Even een opfriscursus! Onwijs leuk spel is Sorare en leg even uit wat was het ook alweer? Het is een blockchainspel waarbij de digitale kaarten van voetbalspelers de basis zijn. Die koop of verdien je, waarna ze jouw eigendom worden. Ethereum is waar het platform is op gebaseerd en de kaarten kan je in de categorie NFT zetten. 

Wat kun je met je spelerskaarten? Je kunt ze om te beginnen gebruiken om spelletjes fantasy football te spelen. Er zijn verschillende competities gratis en ook dus op Ethereum gebaseerd, waarover we later meer vertellen. Omdat elke kaart een NFT is en jouw exclusief bezit is, kun je de kaarten ook gebruiken om mee te speculeren en om crypto mee te verdienen.

Denk je gelijk dat wil ik spelen! Dan hebben we een leuke deal..

Geweldig spel is het en wil je gelijk geld verdienen met mooie transfers? Schrijf je in via deze link: http://sorare.com/r/jugio.   Je krijgt een extra limited kaart en deze mis je als je via een andere weg je gaat inschrijven. Je helpt ons net zo hard een handje en dat wordt zeer gewaardeerd. Een account aanmaken bij Sorare en kaarten beginnen te kopen is niet moeilijk. Je zal uiteindelijk 5 kaarten via new card auctions moeten aanschaffen, zie voorbeeld hieronder. Er zijn kaarten al vanaf 1 euro te koop. De topspelers zijn prijzig dat is alvast een waarschuwing.

 

Ontwikkelingen Sorare

De totale waarde van Sorare werd in 2021 geschat op $4,3 miljard, waardoor dit een van de meest waardevolle blockchainplatforms is. Het wordt ondersteund door grote bedrijven als Ubisoft, Opta en E-Ventures, en heeft de support van onder andere Mbappe en vele verschillende teams en voetballegenden. La Liga, de Bundesliga, Real Madrid, Paris Saint-Germain en kampioenen Antoine Griezmann, André Schürrle en Gerard Piqué zijn een paar voorbeelden van ambassadeurs. Zulke helden die achter je bedrijf staan, doen het natuurlijk goed, en Sorare is in de paar jaar van zijn bestaan dan ook flink gegroeid.

Wij doen uiteraard ook mee! Aankomend weekend doen we mee met de Challenger Europe limited en Underdog Limited.

We zijn Bookies Online met een missie gestart en dat is informeren en inspireren. Onze eigen teams dit weekend staan hieronder. Teams die wat ons betreft zeker een kansje kunnen maken in de leagues. De spelers hebben in principe een gunstig programma om flink te kunnen scoren. De ambitie is ook nog mee te gaan doen met de all star competitie of specialist competitie ook erg leuke competities om aan deel te nemen met kans op interessante rewards.

De afgelopen maanden hebben wij naar dit team toe gewerkt. Dat is flink scouten en uiteindelijk proberen goed in te kopen. Een tip van ons zou zijn om alvast naar het WK toe te werken. Hoe gaaf is het als je dan een top team hebt staan. De komende periode nemen we jullie mee in onze avonturen. Nogmaals join het spel via de link: http://sorare.com/r/jugio. Ontdek het spel gun jezelf en ons een extra kaartje. Het team van ons wat aan de Underdog competitie mee doet heeft een waarde van nog geen 100 euro. De rewards kunnen ook in deze bedragen oplopen en dat terwijl je ook bezig kunt zijn met transfers. Kortom wij zijn fan van het spel en het lijkt ons tof om samen te proosten op de succes in het weekend.

Voor iedereen die aankomend weekend aan de bak moet die wensen wij veel succes. Alle competities gaan weer op volle toeren draaien tot en met november. Wij volgen uiteraard al het voetbal al op de voet en het leuke is nu nog een klein beetje extra naar een specifieke speler. Zet hem op en we zien je op het platform.

Groeten MR BO.