Sorare Update (Beukema beukt erop los)

De afgelopen week was er een om snel te vergeten. Onderstaande afbeelding geeft genoeg aan, het was een middelmatige ronde met een hele slechte score bij Beukema van AZ. De gele kaarten van beide verdedigers doen geen goed voor je score. Het was daarbij ook nog eens dat AZ laat in de wedstrijd een doelpunt tegen heeft gekregen. Je zag de punten verdampen en het resultaat is een weekje geen prijs. We gaan kijken of we de opstelling aanhouden of toch aanpassen. Veel spelers van dezelfde ploeg heeft veel voordelen maar uiteraard bestaat er ook een nadelig kant.

Denk je gelijk dat wil ik spelen! Dan hebben we een leuke deal tot 8 september

Geweldig spel is het en wil je gelijk geld verdienen met mooie transfers? Schrijf je in via deze link: http://sorare.com/r/jugio.   Je krijgt een extra limited kaart en deze mis je als je via een andere weg je gaat inschrijven. Je helpt ons net zo hard een handje en dat wordt zeer gewaardeerd. Een account aanmaken bij Sorare en kaarten beginnen te kopen is niet moeilijk. Je zal uiteindelijk 5 kaarten via new card auctions moeten aanschaffen, zie voorbeeld hieronder. Er zijn kaarten al vanaf 1 euro te koop. Je hebt tot 8 september de tijd om gegarandeerd een tier 3 Limited kaart te krijgen (snel tussen de 30 en 90 euro waard).De topspelers zijn prijzig op de transfermarkt dat is alvast een waarschuwing.

 

We spelen uiteraard weer mee en deze week in 4 competities! Blik mee met Challenger Europe.

Europese wedstrijden zijn geweest en het is tijd voor de competitie ronde. We hebben de afgelopen wedstrijden weinig roulatie gezien bij AZ. De kern speelt toch wel erg vast in het elftal. Het kan een risico zijn na zo’n Europese ronde. We verwachten echter met een weekend extra rust dat de sterkste 11 weer gaan spelen en daar zitten onze jongens tussen. Sven van Beek speelt al weken heel stabiel en voegen we dus graag toe aan het elftal. We zoeken weer naar een flinke score op of rond de 400.

Nieuwe aanwinst Anders Dreyer!

Anders Dreyer is een Deense spelmaker en speelt momenteel voor Midtjylland. Anders Dreyer is 24 jaar oud (1998/05/02) en hij is 174cm lang. Zijn favoriete voet is Links. Zijn rugnummer is 36. Anders Dreyer wordt ook gebruikt als een schaduwspits, een naar binnenkomende aanvaller, een dynamische middenvelder, een vrije spelmaker en als een vooruitgeschoven spelmaker.

De huidige transferwaarde van Anders Dreyer ligt tussen €8M en €13M. Zijn laatste transfer was van Rubin naar Midtjylland in 2022. Midtjylland betaalde Rubin €5M voor Anders Dreyer. Een speler die ook Europees actief is en een kaart van dit seizoen. Dat geeft een hoge XP waarde. Wij zijn blij met deze versterking en biedt meer opties in onze verschillende opstellingen.

We nemen jullie mee in onze avonturen op het platform Sorare en het is nooit te laat om zelf in te stappen. Nogmaals join het spel via de link: http://sorare.com/r/jugio. Ontdek het spel gun jezelf en ons een extra kaartje. De Underdog competitie is een optie om mee te doen en heeft een waarde van een team nog geen 100 euro. De rewards kunnen ook in deze bedragen oplopen en dat terwijl je ook bezig kunt zijn met transfers. Kortom wij zijn fan van het spel en het lijkt ons tof om samen te proosten op de succes in het weekend.

Voor iedereen die aankomend weekend aan de bak moet die wensen wij veel succes. Wij volgen uiteraard al het voetbal al op de voet en het leuke is nu nog een klein beetje extra naar een specifieke speler. Zet hem op en we zien je op het platform.

Groeten MR BO.