Sorare update (Tier 1 Limited te pakken!)

Sorare komt steeds vaker en meer in beeld. Dit is wellicht ook nieuw voor je. Sorare sloot afgelopen zomer per direct aan in de top van de Sponsor- en Partnerpiramide van PSV. Het Franse bedrijf dat onder meer digitale spelerskaarten aanbiedt, trad toe als Official Partner. PSV en Sorare tekende een contract tot medio 2025.

Verzamelen, verhandelen en gamen  
Sorare is een platform dat draait op blockchaintechnologie en waar liefhebbers digitale kaarten van voetballers verzamelen, verhandelen of er een fantasy voetbalgame mee spelen. De waarde of kwaliteit van spelerskaarten is gebaseerd op prestaties in de echte voetbalwereld. Sorare biedt de kaarten aan in de vorm van non fungible tokens (NFT’s) en werkt wereldwijd samen met meer dan 270 clubs. Het spel dat sinds 2018 bestaat biedt sinds 2021 ook alle Eredivisie-spelers aan als NFT in het spel.

Ontwikkeling die PSV past  
Commercieel directeur Frans Janssen ziet kansen in de wereld waarin Sorare opereert. “We volgen een trend waarvan we denken dat die bij ons past”, zegt hij. “Digitale verzamelobjecten zijn veelbelovend. In dit nog prille stadium willen we activiteiten op dit gebied ontplooien. Sorare heeft zich de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare aanbieder. Ik vind het geweldig dat ze in PSV de partner zien die hen in Nederland en daarbuiten op de kaart zet.”

Denk je gelijk dat wil ik spelen! Dan hebben we een NIEUWE leuke deal tot 23 september

Geweldig spel is het en wil je gelijk geld verdienen met mooie transfers? Schrijf je in via deze link: http://sorare.com/r/jugio.   Je krijgt een extra limited kaart en deze mis je als je via een andere weg je gaat inschrijven. Je helpt ons net zo hard een handje en dat wordt zeer gewaardeerd. Een account aanmaken bij Sorare en kaarten beginnen te kopen is niet moeilijk. Je zal uiteindelijk 5 kaarten via new card auctions moeten aanschaffen, zie voorbeeld hieronder. Er zijn kaarten al vanaf 1 euro te koop. Je hebt tot 23 september de tijd om gegarandeerd een tier 2 Limited kaart te krijgen (snel tussen de 30 en 90 euro waard). Dat is een klasse hoger en dus kans op een mooie waarde van de kaart. 

Blik mee met All Star prijs van afgelopen week.

Xherdan Shaqiri is voor de meeste wel een bekende speler. Xherdan Shaqiri speelt tegenwoordig bij Chicago Fire. De Amerikaanse club nam de dertigjarige Zwitserse vleugelaanvaller over van Olympique Lyon, waar hij nog geen halfjaar doorbracht. Shaqiri wil bij zijn presentatie in de Verenigde Staten niet te diep ingaan op zijn teleurstellende dienstverband in Frankrijk, maar wijst toch kort naar trainer Peter Bosz.

Xherdan is 25 wedstrijden onderweg in Amerika en was goed voor 4 doelpunten en 12 assists. Dat houdt in dat er met regelmaat hele hoge scores worden gehaald door de Zwitser. We nemen nog even de tijd om te bedenken wat wij met deze kaart gaan doen. Hij heeft een leuke waarde van meer dan 30 euro en wellicht in de toekomst nog meer. Hij is in het recente verleden nog boven de 70 euro waard geweest.

We nemen jullie mee in onze avonturen op het platform Sorare en het is nooit te laat om zelf in te stappen. Nogmaals join het spel via de link: http://sorare.com/r/jugio. Ontdek het spel gun jezelf en ons een extra kaartje. De Underdog competitie is een optie om mee te doen en heeft een waarde van een team nog geen 100 euro. De rewards kunnen ook in deze bedragen oplopen en dat terwijl je ook bezig kunt zijn met transfers. Kortom wij zijn fan van het spel en het lijkt ons tof om samen te proosten op de succes in het weekend.

Voor iedereen die aankomend weekend aan de bak moet die wensen wij veel succes. Wij volgen uiteraard al het voetbal al op de voet en het leuke is nu nog een klein beetje extra naar een specifieke speler. Zet hem op en we zien je op het platform.

Groeten MR BO.