Sorare update (top transfers)

Clubvoetbal is dit weekend weer terug! We konden de afgelopen periode geen goed team op de been brengen bij Sorare. De spelers waren uitgevlogen naar hun land en speelde de wedstrijden te verschillend om met 1 goede opstelling deel te nemen voor ons. Geen probleem wat ons betreft want het spel is natuurlijk nog veel meer dan alleen maar het voetballen zelf. Er is bij ons tijd over gebleven om te gaan scouten en onze teams nog een laatste zet te geven. We hebben een aantal weken terug verschillende Tier 2 en een Tier 1 prijs gewonnen. Het zou mooi zijn om meer prijzen van dat niveau binnen te slepen. Dat betekent actief de markt op en wij hebben onze pijlen gericht op twee enorme versterkingen! Zie hieronder het resultaat van onze scouts:

Deze twee spelers zijn nog jaren verbonden aan hun clubs en echte lange termijn investeringen om prijzen mee te gaan pakken. We hebben het natuurlijk over Luuk de Jong de ”aanvoerder” en vaste targetman bij PSV. Afgelopen zomer terug naar PSV met nog een missie dit jaar en dat is kampioen worden. Als hij straks weer fit is kan hij goud waard zijn voor ons. We verwachten natuurlijk nog een mooi aantal doelpunten in de Eredivisie en hopelijk ook doordeweeks in de Europa League.

De tweede spelers is Hans Vanaken de vaste waarde op het middenveld van Club Brugge. Hans staat nog tot en met 2027 onder contract en is zeer geliefd bij het publiek in Brugge. De echte volgers weten natuurlijk dat wij ook Simon Mignolet in onze squad hebben zitten. Dat lijkt voor ons de ideale combo om te hebben. Het zijn echte minutenmakers bij de topploegen in hun land. Een investering die we hopelijk terug kunnen verdienen in rewards. Wij kijken zoals je kunt begrijpen enorm uit naar de komende speelrondes. Laat die wedstrijden maar komen en laten wij nog eens een Tier 1 of stiekem een Star reward binnen slepen. Uiteraard hebben we ook gekeken of spelers ook in de midweekse rondes ingezet kunnen worden. Club Brugge en PSV zijn actief in Europa en het ziet er voor beide goed uit dat er overwintering zal plaatsvinden in het huidige toernooi of anders schuiven ze wel door naar een ander Europees avontuur.

Denk je gelijk dat wil ik spelen! Dan hebben we een leuke deal als je via ons inschrijft.

Geweldig spel is het en wil je gelijk geld verdienen met mooie transfers? Schrijf je in via deze link: http://sorare.com/r/jugio.   Je krijgt een extra limited kaart en deze mis je als je via een andere weg je gaat inschrijven. Je helpt ons net zo hard een handje en dat wordt zeer gewaardeerd. Een account aanmaken bij Sorare en kaarten beginnen te kopen is niet moeilijk. Je zal uiteindelijk 5 kaarten via new card auctions moeten aanschaffen, zie voorbeeld hieronder. Er zijn kaarten al vanaf 1 euro te koop. Je krijgt gegarandeerd een tier 2 Limited kaart (snel tussen de 30 en 90 euro waard). Dat is een klasse hoger  dan normaal en dus kans op een mooie waarde van de kaart. Je ziet hieronder de auctions waar je de kaarten kan kopen. 

We nemen jullie mee in onze avonturen op het platform Sorare en het is nooit te laat om zelf in te stappen. Nogmaals join het spel via de link: http://sorare.com/r/jugio. Ontdek het spel gun jezelf en ons een extra kaartje. De Underdog competitie is een optie om mee te doen en heeft een waarde van een team nog geen 100 euro. De rewards kunnen ook in deze bedragen oplopen en dat terwijl je ook bezig kunt zijn met transfers. Kortom wij zijn fan van het spel en het lijkt ons tof om samen te proosten op de succes in het weekend.

Voor iedereen die aankomend weekend aan de bak moet die wensen wij veel succes. Wij volgen uiteraard al het voetbal al op de voet en het leuke is nu nog een klein beetje extra naar een specifieke speler. Zet hem op en we zien je op het platform.

Groeten MR BO.