SORARE UPDATE (WEER PRIJS)

Afgelopen weekend haalde we bijna een score van 400 in de Challenger Europe. Dat was genoeg voor een Tier 2 Limited kaart. We maken ons debuut in de Tier 2 prijzen en daar zijn we trots op. Ricky en Vangelis waren goud waard en de geweldige overwinning van Ajax had een geweldig effect op Blind zijn score. Trots winnen we twee keer op rij een prijs.  We geven geen financieel advies maar kunnen wel stellen dat we momenteel de juiste keuzes maken en dat levert op. In 1 week hebben we op het moment van schrijven 3 prijzen gewonnen en dat heeft toch wel een waarde van rond de 40 euro. We hebben natuurlijk veel geïnvesteerd  en dat resulteert nu ook in rendement. Nog meer reden om niet te wachten met deze heerlijke game!

Denk je gelijk dat wil ik spelen! Dan hebben we een leuke deal..

Geweldig spel is het en wil je gelijk geld verdienen met mooie transfers? Schrijf je in via deze link: http://sorare.com/r/jugio.   Je krijgt een extra limited kaart en deze mis je als je via een andere weg je gaat inschrijven. Je helpt ons net zo hard een handje en dat wordt zeer gewaardeerd. Een account aanmaken bij Sorare en kaarten beginnen te kopen is niet moeilijk. Je zal uiteindelijk 5 kaarten via new card auctions moeten aanschaffen, zie voorbeeld hieronder. Er zijn kaarten al vanaf 1 euro te koop. Je hebt tot 8 september de tijd om gegarandeerd een tier 3 Limited kaart te krijgen (snel tussen de 30 en 90 euro waard).De topspelers zijn prijzig op de transfermarkt dat is alvast een waarschuwing.

 

Wat was dan onze prijs deze week?!

We zijn op de 309e plek geëindigd in de Challenger Europe competitie en dan ontvang je een Limited tier 2 kaart van Sorare. Het ligt dan aan de statistieken en de speler welke prijs dat vertegenwoordigd. Verder is het natuurlijk fijn dat er aanvulling komt bij je team. Je kunt zo je team uitbouwen en misschien ook nog meedoen met een andere competitie. Het kan ook een speler zijn die je al in je team hebt dan kan je natuurlijk voor de optie gaan om de speler te verkopen. Wij hebben een Belgische aanwinst en dat is niemand minder dan:

Dylan Mbayo speelt veel  wedstrijden voor zijn team Kortrijk. Zijn scores zijn met enige regelmaat  groen en dat voor een 19 jarige. We houden hem nog even bij de ploeg want zijn laatste wedstrijden zijn vrij constant en waar kan dat wel toe leiden in de toekomst. De nieuwe kaarten zijn toevallig ook afgelopen week online gekomen. We hebben besloten om die alvast aan te schaffen en voor een redelijke prijs de gewonnen editie te koop te zetten. We willen natuurlijk nog de 5% voordeel hebben op de kaarten. Dat is bij onze prijs helaas al naar 0% bijgesteld.

We spelen uiteraard weer mee! Gaan ook weer voor de prijzen.

Aankomend weekend is een gek programma. De ploegen in Europese competities krijgen vrijaf om zich te focussen op plaatsing in Europa. Dat houdt in dat PSV, AZ en Twente bijvoorbeeld niet spelen. Dat zijn toevallig wel de ploegen waar we fan van zijn. We hebben vorige week gezien dat sommige spelers rust krijgen en dat ligt ook deze week op de loer. De ploegen spelen straks allemaal ook belangrijke Europese wedstrijden dus de trainers houden daar rekening mee. De kans op een prijs wordt zo wel weer wat kleiner voor ons dit weekend. We zijn ondanks alles vol vertrouwen met de onderstaande toppers dat we een gooi kunnen doen naar de prijzen.

We nemen jullie mee in onze wedstrijden en het is nooit te laat om zelf in te stappen. Nogmaals join het spel via de link: http://sorare.com/r/jugio. Ontdek het spel gun jezelf en ons een extra kaartje. De Underdog competitie is een optie om mee te doen en heeft een waarde van een team nog geen 100 euro. De rewards kunnen ook in deze bedragen oplopen en dat terwijl je ook bezig kunt zijn met transfers. Kortom wij zijn fan van het spel en het lijkt ons tof om samen te proosten op de succes in het weekend.

Voor iedereen die aankomend weekend aan de bak moet die wensen wij veel succes. Wij volgen uiteraard al het voetbal al op de voet en het leuke is nu nog een klein beetje extra naar een specifieke speler. Zet hem op en we zien je op het platform.

Groeten MR BO.