Sorare update

Vorig weekend was een prima weekend voor onze teams in Sorare. Er werden prijzen gewonnen bij de Challenger Europe Limited en All Star Limited. Het geeft meer mogelijkheden voor de opstelling van onze teams. Daar zijn wij erg blij mee. Een minder punt is dat Pavlidis geblesseerd is geraakt. De belangrijkste kaart van ons als het gaat om prijzen pakken. We gaan uiteraard snel opzoek naar een vervanger om te zorgen dat we weer meerdere kansen hebben op rewards.

Denk je gelijk dat wil ik spelen! Dan hebben we een leuke deal tot 8 september

Geweldig spel is het en wil je gelijk geld verdienen met mooie transfers? Schrijf je in via deze link: http://sorare.com/r/jugio.   Je krijgt een extra limited kaart en deze mis je als je via een andere weg je gaat inschrijven. Je helpt ons net zo hard een handje en dat wordt zeer gewaardeerd. Een account aanmaken bij Sorare en kaarten beginnen te kopen is niet moeilijk. Je zal uiteindelijk 5 kaarten via new card auctions moeten aanschaffen, zie voorbeeld hieronder. Er zijn kaarten al vanaf 1 euro te koop. Je hebt tot 8 september de tijd om gegarandeerd een tier 3 Limited kaart te krijgen (snel tussen de 30 en 90 euro waard).De topspelers zijn prijzig op de transfermarkt dat is alvast een waarschuwing.

Blik mee met Challenger Europe prijs van afgelopen week.

Manuel Thurnwald is met enige regelmaat basisspeler van Altach en speelt daar in de verdediging. Hij is 24 jaar oud en het is een kaart van dit seizoen. De bonus is dus 5% en in de maand augustus was hij goed voor een 84 score en een 100 score. Dat zorgt ervoor dat we Manuel met open armen ontvangen. We gaan hem aankomende week opstellen in 1 van onze Limited opstellingen.

Game week 302 All Star Limited!

We doen deze Game week met 4 opstellingen mee en dat leverde dus vorig weekend 2 prijzen op. Lijkt niets mis met de strategie die we erop na houden. Komend weekend nemen we jullie mee met All Star Limited. Mignolet komt vanavond al in actie en verder zal zaterdag een belangrijke dag worden om te kijken of we voor de prijzen kunnen gaan. We hebben Steven Berghuis weer in de opstelling want we verwachten snel een basisplek voor hem. Hij heeft immers doorgetraind en zijn collega´s waren aan het staken.

Blind viel geblesseerd uit in de vorige wedstrijd. Het lijkt echter wel mee te vallen en aangezien hij toch snel wordt opgesteld durven wij het aan hem neer te zetten. Aankomende week starten ook alle Europese competities weer op en gaan we volle voetbalweken tegemoet tot en met het WK!

We nemen jullie mee in onze avonturen op het platform Sorare en het is nooit te laat om zelf in te stappen. Nogmaals join het spel via de link: http://sorare.com/r/jugio. Ontdek het spel gun jezelf en ons een extra kaartje. De Underdog competitie is een optie om mee te doen en heeft een waarde van een team nog geen 100 euro. De rewards kunnen ook in deze bedragen oplopen en dat terwijl je ook bezig kunt zijn met transfers. Kortom wij zijn fan van het spel en het lijkt ons tof om samen te proosten op de succes in het weekend.

Voor iedereen die aankomend weekend aan de bak moet die wensen wij veel succes. Wij volgen uiteraard al het voetbal al op de voet en het leuke is nu nog een klein beetje extra naar een specifieke speler. Zet hem op en we zien je op het platform.

Groeten MR BO.