WK 2022 Bookies Online Oranje prijzencircus!

Het WK 2022 staat voor de deur en alle soorten poultjes komen natuurlijk al in de lucht. Uiteindelijk vinden we het allemaal toch erg leuk om een voorspelling te doen en nog leuker als je het goed hebt! Wij zijn er bij tijdens het WK met WK 2022 Bookies Online prijzencircus.

Het wordt heel belangrijk om onze Telegram in de gaten te houden om mee te doen met alle spellen en voorspellingen.  Deel onze Telegram groep dan ook met zoveel mogelijk vrienden. Je maakt kans op vette Oranje prijzen.  Het winnen van een spel of een echte voorspelling belonen wij dus met echte vette Oranje prijzen.

Rubrieken die je kunt verwachten tijdens het programma van het WK zie je hieronder. We hebben genoeg prijzen om er meerdere in de week uit te delen! Opletten dus en maak je vrienden enthousiast om mee te doen. Wij een vette community en jullie met je maten meer kans op een vette Oranje prijs!

Kraak de code

Voorspel de eindstanden van meerdere wedstrijden

Voorspel de opstelling van Oranje

Doelpuntenmaker + minuut

Het winnen van een van de bovenstaande rubrieken waar er meerdere per week zullen volgen belonen wij met onderstaande Oranje prijzen! Hieronder een greep van alle prijzen tijdens het WK. Je maakt kans om te ervaren hoe het is om met de WK bal te voetballen tot aan de aanvoerder van Oranje zijn. Het kan allemaal bij Bookies Online.

 

Je kunt deze prijzen winnen in onze Telegram groep –> Telegram. Voorspellen en meedoen doe je daar! Komende weken volgt natuurlijk meer informatie en tot die tijd zou het heel tof zijn als je onze groep deelt met je vrienden. We blijven gratis maar willen daar graag wat liefde en volgers voor terug. Wij rekenen op jullie. Stay tuned!

 

Groeten MR BO