Wedtips doordeweekse speelronde 1 december

We hebben weer een heerlijk weekend vol voetbal gehad en als toetje mogen we nu ook doordeweeks het voetbal aanschouwen, beter kan niet! Afgelopen weekend hebben vooral de koplopers in de competitie het goed gedaan. Geven ze dat een vervolg of komen er toch stiekem gekke uitslagen. In deze voorbeschouwing behandelen we de beste wedtips voor deze doordeweekse speelronde!

Wedtip West Ham – Brighton: Eind resultaat winst West Ham @2.00 BetCity: West Ham heeft een zwaar programma in de benen en dat heeft een klein deukje gegeven in de onverslaanbare vorm van de Londenaren. We weten dat ze thuis de laatste vier keer een wedstrijd winnend afsloten.

Brighton heeft de laatste wedstrijden vooral gelijk gespeeld. Dat levert wat puntjes op en dat brengt ze met 18 punten in de middenmoot. Uit is de laatste overwinning van 3 september dit jaar. Dat is al wel even geleden dachten wij zo.

Niet zo heel verrassend komen uit op een overwinning van West Ham in deze wedstrijd. We spelen dit door de huidige vorm van beide ploegen. In het verleden is dit altijd al wel een spannende wedstrijd gebleken.

Betten klik hier!

 

Wedtip Feyenoord – Heracles: Feyenoord asian handicap -1,5 @ 1.93 BetCity: Dit vinden we toch wel een opvallende odd van de bookmaker. In de laatste 10 thuiswedstrijden van Feyenoord was het toch 8x raak bij deze bet. De Rotterdammers vinden gemakkelijk het net. Afgelopen weekend weten we dat het 0-0 werd. Thuis is Feyenoord toch net een paar procent beter verwachten wij.

Heracles heeft 8x in de laatste 10 uitwedstrijden verloren. Er zat een overwinning tegen de amateurs van ASWH bij. De vorm is uit dus dramatisch te noemen. Dat gaan we wellicht vanavond weer zien.

Voor de duidelijk zetten we in op een overwinning voor Feyenoord met 2 doelpunten verschil met Heracles. Dat kan zijn een 2-0 of 3-1 of misschien wel meer maar in ieder geval twee doelpunten verschil in het voordeel van Feyenoord.

Betten klik hier!

Wedtip Real Madrid– Athletic Bilbao: Beide teams scoren @ 1.82 – BetCity: Real Madrid deed afgelopen weekend hele goede zaken. Het won zijn wedstrijd tegen Sevilla en de concurrentie verloor wat puntjes. We zien wel terug dat Real Madrid altijd wel een doelpunt tegen moet incasseren. De 0 houden is bijvoorbeeld maar 3x gelukt in de laatste 10 thuiswedstrijden.

Atheltic Bilbao heeft in een uitwedstrijd vaak een resultaat waarin beide teams scoren. Het is dan ook wel opvallend te noemen dat de bookmakers net onder een odd 2 uitkomen. We hadden het gezien de statistieken lager verwacht. Maakt de weddenschap daarom erg interessant om te spelen.

De hoogte van de odd komt waarschijnlijk tot stand omdat Athletic Bilbao gemiddeld niet veel doelpunten heeft in zijn wedstrijden. We vinden de resultaten van Real Madrid doorslaggevend om deze weddenschap wel te spelen. Ze maken flink kans om de wedstrijd te winnen. Dit zal echter wel met een resultaat zijn van 2-1 of 3-1. Een ander gegeven is tenslotte dat Benzema een doelpunt of een assist zal verzorgen voor Real Madrid. Tel daarbij op dat ook Vini Junior zijn draai op en top heeft gevonden.

Betten klik hier!

We geven graag inspiratie op het gebied van sportweddenschappen. Het is onze passie en we vinden het belangrijk om iedereen van interessante informatie te voorzien. Lees meer  en verder op onze website. Wil je op de hoogte blijven vindt je ons zeker terug op de social mediakanalen.

Volg ons via Instagram of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een editie 😉!