Wedtips Nederlandse clubs in Europa

We hebben weer een heerlijk weekend vol voetbal gehad en als toetje mogen we nu ook doordeweeks het Europees voetbal aanschouwen. Dinsdag al een heerlijk avondje in de Arena gehad. Wat een doelpuntenfestijn was dat. Geven de andere Nederlandse clubs dat een vervolg of komen er toch andere uitslagen. In deze voorbeschouwing behandelen we de beste wedtips voor deze doordeweekse speelronde!

Europa in met MR. BO

Wedtip Real Sociedad – PSV: Dubbele kans PSV@ 2.08 BetCity: PSV na een wat stroeve start bezig in de goede lijn. Ze hebben 8 punten bij elkaar gespeeld en dat is toch best aardig in de poule met Real Sociedad en AS Monaco. Het is vanavond belangrijk om de wedstrijd niet te verliezen dan is overwintering een feit voor PSV.

PSV kan weer beschikken over Cody Gakpo. Dat is toch een speler die het verschil kan maken. Het was van het weekend te zien dat hij er weer is. Meteen belangrijk zijn met een doelpunt was het antwoordt van Cody. Hij is ook diegene bij PSV die in de Europese avonden een doelpuntje maakt. Kortom fijn voor de Eindhovenaren dat hij er weer is.

Verder zien wij PSV ook écht kans maken. In de afgelopen 5 wedstrijden speelden zij maar 1 keer gelijk en wonnen zij de overige 4 wedstrijden. PSV lijkt dan ook veel beter in vorm dan Real Sociedad. PSV dubbel kans staat een odd van 2.08 voor! In de huidige omstandigheden lijkt dit heel goed te kunnen gebeuren. Real Sociedad imponeerde niet tegen Real Madrid.

Betten

Wedtip: AZ Alkmaar – Randers: Meer dan 2,5 totaal aantal goals @ 1.76 BetCity: AZ Alkmaar kan eigenlijk lekker gaan freewheelen. Dat is toch wel een luxe te noemen maar zeker verdiend. De vorige ontmoeting van deze teams eindigde in een 2-2. Randers heeft er zeker wat aan om een punt minimaal mee te nemen.

Doelpunten lijkt hier een juiste keuze. Het is ook nog een interessante odd. De vorige ontmoeting liet zien dat er doelpunten kunnen vallen. We nemen dan ook de afslag voor de goals. AZ kan vrij voetballen en zal natuurlijk de goede flow willen doorzetten.

betten

 

Wedtip: Feyenoord – Maccabi  Haifa: Meer dan 2,5 totaal aantal goals @ 1.78 BetCity: Feyenoord zit er echt heel lekker in. Arne Slot is positief verrast over zijn elftal en blij met waar ze nu al staan. Dat vinden wij ook wel want er zijn zeker dingen veranderd maar ook dezelfde spelers spelen veel beter onder Arne Slot. Kijk maar naar de geweldig productieve voorhoede bij Feyenoord. Dat is toch om van te smullen.

We kunnen moeilijk inschatten of de selectie speelt die normaal speelt of dat Arne Slot gaat rouleren. We verwachten dat hij gaat rouleren dus de meest veilige keuze is goals. We weten in ieder geval dat het niet meer spannend is voor de Rotterdammers. Ze gaan natuurlijk niet verzaken maar veel wisselingen in het elftal kan meerdere scenario’s met zich mee brengen.

Goals, goals en nog een goaltje dat is onze verwachting. We spelen 3 doelpunten of meer en verwachten een aanvallend Feyenoord wat er een leuke pot van wilt maken. 2,5 goals totaal brengt ook mee dat Maccabi Haifa mag scoren.

 

betten

Wedtip: Vitesse – NS Mura  Vitesse Asian Handicap -2 @ 1.67 BetCity: Potje voor de Arnhemmers hoor. Dat ze nog meespelen in de poule mag een klein wonder genoemd worden. Het is echter wel zo. Dat is een mooi gegeven. Ze moeten vanavond doelpunten maken en het liefst een groot verschil maken. Deze bet betekent Vitesse met meer dan 2 goals verschil winnen. Mooi scenario is bijvoorbeeld 3-0 of misschien wel 4-0. Het zal welkom zijn voor Vitesse.

We geven graag inspiratie op het gebied van sportweddenschappen. Het is onze passie en we vinden het belangrijk om iedereen van interessante informatie te voorzien. Lees meer  en verder op onze website. Wil je op de hoogte blijven vindt je ons zeker terug op de social mediakanalen.

Volg ons via Instagram of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een editie 😉!