Wedtips weekend speelronde 11 en 12 december

Na een succesvol debuut afgelopen weekend van onze Data Dan komt er een vervolg. Er staat weer een nieuw weekend voor de boeg met een aantal heerlijke affiches. Ook dit weekend duikt hij weer in de statistieken om voor jullie de beste bets uit te zoeken om mee te spelen aankomend weekend. Zoals altijd pakken we de topschutters er ook weer bij, er staat veel op ons te wachten. Op naar het weekend!

Een nieuw weekend met Daan

Voorspelling Espanyol – Levante (let op: begint 14:00!)

Net als vorige week pakken we er weer een middagwedstrijd bij in Spanje. De thuisploeg moet deze weer winnend afsluiten, de vorige keer lukte dat. Espanyol staat 11e dit seizoen, terwijl Levante troosteloos onderaan de La Liga verkeerd. 8 punten na 16 wedstrijden is, met een gemiddelde van 0.5 punten per wedstrijd, dus ook echt degradatieniveau.

Espanyol wint – BetCity @ 2.05: Levante heeft dit seizoen nog niet gewonnen, ze verloren de laatste 5 uitwedstrijden in La Liga. Espanyol won daarentegen 5 van haar laatste 6 thuiswedstrijden en speelde de andere gelijk. Wij verwachten dat Espanyol de goede vorm van dit seizoen doorzet en zakelijk af weet te rekenen met dit Levante.

Voorspelling Sint Truiden – Cercle Brugge

Belgische wafel is lekker, maar zo lekker als de weddenschap voor deze wedstrijd? Wij betwijfelen het. De Jupiler Pro League staat de afgelopen jaren garant voor goals. Er vallen gemiddeld 3.06 doelpunten per wedstrijd. In 59% van de wedstrijden zijn dit seizoen 3 of meer goals gevallen en in 61% van de wedstrijden scoorde beide teams. Als we daarin meenemen dat Sint Truiden in 11 van hun 17 competitiewedstrijden beide teams zag scoren en Cercle brugge in 12 van hun 17 competitiewedstrijden, kunnen we deze zeker niet laten liggen.

Sint Truiden – Cercle Brugge: beide teams scoren – BetCity @ 1.86: 8 van de 9 thuiswedstrijden van Sint Truiden in de Belgische competitie hebben zij beide teams zien scoren. Bij Cercle Brugge was dit het geval in 8 van hun 10 uitwedstrijden. We hoeven de rekenmachine er niet bij te pakken om te laten zien dat we hier dikke value te pakken hebt!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Oldham – Forest Green

Iets minder hoog niveau, maar zeker waard om naar te kijken. De koploper van de Sky Bet League 2 komt op bezoek bij de nummer 23. Oldham heeft pas 16 goals weten te scoren in hun 20 wedstrijden, daarnaast kregen ze er liefs 31 tegen. Forest Green gaat als een speer daarentegen, na 19 wedstrijden hebben zij al 38 keer gescoord en maar 15 doelpunten tegen gekregen. Meest scorende team in de competitie en minste tegentreffers, goed bezig.

Forest Green wint BetCity @1.70: Forest Green won al 13 competitiewedstrijden dit seizoen, ze hebben 7 van hun 10 uitwedstrijden in de competitie gewonnen. Hun uitvorm is geweldig en dat tegen een Oldham die 5 van haar laatste 6 competitiewedstrijden verloor en nu alweer 3 keer achter elkaar heeft verloren. Onderling heeft Forest Green nog nooit verloren, ze wonnen de afgelopen 2 ontmoetingen, de laatste met 0-3.

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

Extra: Topschutters

Deniz Undav Scoort –  BetCity @ 1.93: Zondag 16 uur neemt Royale Union het thuis op tegen KV Mechelen. Er worden veel goals verwacht, dan kan Undav natuurlijk niet missen op het scorebord. Na 17 competitiewedstrijden heeft deze spits al 16 doelpunten en zelfs 9 assists, ontzettend productief dus! (psst, 8 goals in laatste 3 overwinningen – 2 doelpunten van Undav à @ 6.25)

Taiwo Awoniyi Scoort –  BetCity @ 2.25: Weer een wedstrijd waar veel doelpunten worden verwacht. Greuther Fürth – Union Berlin. Het oude talent van Liverpool lijkt eindelijk te zijn ontketend. Na 14 wedstrijden in de Bundesliga heeft hij er al 9 in liggen. Union Berlin scoort gemiddeld 1.57 doelpunten per wedstrijd, tegen Greuther Fürth hebben we hoge verwachtingen (Fürth gemiddeld 1.85 tegen per wedstrijd).