GP MIAMI 2022

Het F1 circus verkast deze week naar het zonnige Miami. Overigens voor het eerst, want het nieuwe circuit van Miami staat voor het eerst op de kalender. Dit is de enige nieuwe naam op de F1 kalender dit jaar. Er is hier door alle coureurs in het veld nog nooit gereden, en dat kan het een hele interessante race gaan maken! Het circuit heeft 3 DRS zones en is op een paar plekken redelijk smal waardoor het chaos op de baan kan worden. Red Bull en Ferrari hebben het weer wat spannender gemaakt na vorige week, en dit lijkt het ideale strijdtoneel te zijn.

Race Info

Circuitnaam : Miami GP (Hard Rock Stadium)

Lengte : 5410km

Aantal bochten : 19

Verwachte gemiddelde snelheid : 139 m/ph

 

Vrij Training 3 7 mei 19:00 – 20:00

Kwalificatie 7 mei 22.00 -23:00

Race 8 mei 21:30

Tips

Under 17.5 classified @1.45 @BetCity

Miami is een nieuw circuit waar niemand nog op heeft gereden. De zullen heel erg moeten wennen aan het circuit. Met veel smalle stukken en 3 drs zones is dit een vrij crash gevoelig circuit. Er waren in 3 van de 4 GPs van dit seizoen minimaal 3 uitvallers en wij gaan daar deze week weer voor!

 

Verstappen to win gp (Bet365 boost) @2.75

Verstappen lijkt in hele goede doen, in imola wist hij een grand slam te pakken en de onbetrouwbaarheden van de Red Bull bolide lijken grotendeels verdwenen. Na een belangrijke slag vorige week in imola, is het tijd om door te pakken. Max heeft dit seizoen alle races waarin hij finishte gewonnen en dat is wat we graag deze GP weer willen gaan zien.

 

Vettel > Stroll (@1.44) + Russel > Hamilton (@1.57) @2.26 @Bet365

Een kleine combo voor tijdens de kwalificatie. Russel is in tegenstelling tot Hamilton in goede doen! Hij is als enige coureur elke GP in de top 5 geëindigd en staat 4de in het coureurskampioenschap. Hamilton behaalde vorige week een matige 13de stek en lijkt er qua mentaliteit ook niet lekker bij te zitten.

Vettel is sinds hij terug is laten zien dat hij de betere is op zaterdag ten opzichte van zijn teamgenoot. Vettel wist 2 kwalificaties op rij zijn teamgenoot te verslaan en wij denken dat dat nu weer gaat gebeuren

 Toch meer een voetbaldier?! Dan kun je snel door naar de tips van dit weekend!

Wedtips weekend speelronde 7 en 8 mei

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity / of 24+jaar 100 euro wedkrediet Bet365.

Valteri Bottas behaalt een puntenfinish @Bet365 @1.57

Valteri Bottas begint dit seizoen ijzersterk. HIJ laat veel betere prestaties zien dan zijn teamgenoot Zhou, en dat gaat niet onopgemerkt! hij eindigde 2x in de top 6 en 1x in de top. We geven hem een goede kans om dit kunstje hier te herhalen

Voor in je combo! Kwalificatie H2H Leclerc > Sainz @1.35 @Bet365

Inmiddels een wekelijkse bet, maar ook nu zie ik hem weer vallen. Leclerc blijkt dit seizoen toch echt de betere dit seizoen. In alle 4 de kwalificatie sessies dit seizoen versloeg hij zijn teamgenoot. Deze kan je niet laten liggen!

Podiumplaats Charles Leclerc 1.44 @Bet365

Leclerc rijdt dit seizoen zeer solide, hij wist al 3x een podiumplaats te veroveren en alleen een DNF lijkt dat deze week weer te kunnen voorkomen. De Ferrari motor is met een upgrade gekomen deze gp en dat zal de podiumkansen ook alleen maar vergroten. Een leuke stap voor in je trein bijvoorbeeld, meepakken!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.