Interland voorspellingen 3 september

Heerlijk om het weekend af te trappen met bets! We doen dat deze keer volledig over interlands. De ene dag is super gebleken bij het interland voetbal en de andere dag weer vol verrassingen. We kijken alvast vooruit naar zaterdag 4 september. Laten we in ieder geval hopen op succes van Oranje!

Voorspelling Ierland – Azerbeidzjan

Verliezer van deze wedstrijd ziet eigenlijk zijn WK droom uiteen spatten. Beide landen staan nog op 0 punten en dat baart uiteraard zorgen om kans te houden op kwalificatie.

We zoomen in op deze wedstrijd omdat er stiekem wel wat op het spel staat. Volledig afhaken of nog een sprankeltje hoop houden. We pikken de volgende weddenschappen eruit voor deze wedstrijd:

Beide teams scoren – TOTO @ 2.34: deze odd vinden we toch wel opvallend! De wedstrijden van beide landen gaan statisch vaak richting beide teams scoren. De bookmakers denken van niet maar wij volgen liever de statistieken van de afgelopen wedstrijden.

Eerste helft resultaat Ierland winnen- TOTO @ 2.18: Ierland is de betere van de twee landen. Azerbeidzjan staat vaak in de eerste helft al achter in zijn wedstrijden. Deze feit in combinatie met het thuis voordeel van Ierland brengt ons bij deze weddenschap.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Oekraïne – Frankrijk

Het staat nog vers in onze geheugen dat Frankrijk werkelijk over Oekraine heen is gewalst. Denk nog maar eens terug aan de 7-1 vriendschappelijke wedstrijd. De tijden zien er echter anders uit. Frankrijk draait niet soepel voor alle geweldige voetballers die ze hebben lopen. De 1-1 uitslag in maart 2021 is een scenario wat zich sneller zal voordoen gezien de vorm van beide landen.

Beide teams scoren – TOTO @ 2.11: Hier boven hebben de afgelopen twee ontmoetingen beschreven.  Het is dan ook verrassend dat de odd op 2.11 is gewaardeerd. Frankrijk heeft zijn laatste wedstrijd 1-1 gespeeld en Oekraïne 2-2. Ze vinden het net gemakkelijk maar krijgen hem ook net zo makkelijk tegen. Dat zijn onze bevindingen voor deze wedstrijd.

Over 2,5 goals totaal- TOTO @ 2.07: Frankrijk heeft ook wat recht te zetten van het eerdere gelijkspel. Er wordt al her en der beschreven dat Deschamps er niet lekker in zit. Frankrijk wilt dit van zich af spelen en Oekraïne wat vaak een doelpuntje mee pikt brengt zicht op bovenstaande weddenschap.

Voorspelling Nederland – Montenegro

Louis van Gaal was erg gezellig tijdens de wedstrijd tegen Noorwegen. Dat gezellige is er helaas wel gelijk vanaf. De opdracht tegen Montenegro is winnen en eigenlijk niets anders dan dat. Dit is de situatie van Nederlands elftal en met dat in ons achterhoofd duiken we erop in. Deze wedstrijd heeft ook een aantal mooie kansen opgeleverd bij de bookmakers:

Nederland winnaar zonder tegendoelpunt – TOTO @ 1.86: Opdracht is natuurlijk winnen en niets weg geven. Montenegro heeft gelukkig niet iemand van de klasse als Haaland. Wij verwachten de uitstekende spelers die Nederland in de verdediging heeft dat ze de deur op slot kunnen houden.

Eerste helft resultaat Nederland – TOTO @ 1.53: Er rest nog maar 1 stijl voor het Nederlands elftal en dat is er bovenop klappen. Ze spelen natuurlijk thuis wat voor extra energie kan zorgen. Dit lukte ook tijdens het EK en hopelijk is dat recept nog van kracht. Mooie odd nog voor een weddenschap waar je wat meer op kan inzetten.

Extra: Topschutters

Memphis Depay scoort – @ 1.78: Nederland zal moeten aanvallen en komen hopelijk veelal op de helft van Montenegro. Dit vergroot ook de kansen voor een penalty en niemand minder dan Depay zal die voor zijn rekening nemen.

Zahavi scoort – TOTO @ 2.65: De spits van PSV zit er lekker in. Israël speelt een lastige wedstrijd tegen Oostenrijk maar als ze tot scoren komen dan is het bijna altijd Eran! Hij neemt ook de strafschoppen.

Griezmann Scoort – TOTO @ 2.60: Griezmann speelde de laatste wedstrijd in de punt en dat is voor ons de reden om deze bet te zetten. Hoge odd voor de spits van Frankrijk. Mbappe kan hem lekker klaar leggen wat ons betreft.