Interlands voorspellingen 9 oktober

Heerlijk om het weekend af te trappen met bets! We doen dat deze keer volledig over interlands. De ene dag is super gebleken bij het interland voetbal en de andere dag weer vol verrassingen. We kijken alvast vooruit op deze zaterdag 9 oktober.

Voorspelling Finland – Oekraïne

Een pot voor de 2e plek in deze poule. Oekraïne heeft het nog in eigen hand maar dat houdt in dat ze niet mogen verliezen. Finland kan daarentegen goede zaken doen als het wint.

We zoomen in op deze wedstrijd omdat er stiekem wel wat op het spel staat. Volledig afhaken of nog een sprankeltje hoop houden. We pikken de volgende weddenschappen eruit voor deze wedstrijd:

Beide teams scoren – BetCity @ 2.02: Vorige wedstrijd is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. De statistieken wijzen uit dat er weinig gescoord wordt door deze ploegen. Het geeft echter ook weer dat in een wedstrijd van Oekraïne vaak een beide teams scoren voorkomt. Deze dubbel is voor ons!

Doelpunt in beide helften – BetCity @ 2.02: Het is een wedstrijd met belangen. Het is duidelijk dat verliezen een enorme dreun zal. Dat geeft ook ruimte voor een open wedstrijd met veel passie en vuur. Een vroege goal kan veel druk uitoefenen op de wedstrijd.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Schotland – Israël

Weer een potje met belangen voor de 2e plek in de poule. Schotland heeft een punt meer dan Israël. Het is duidelijk dat het aanhaken of afhaken gaat worden voor deze landen. Israël blijkt al jaren een pittige tegenstander voor Schotland. De bookmakers denken daar echter anders over.

Dubbele kans Israël – BetCity @ 1.90: Opvallend hoog gezien het verschil in de poule. Schotland mag dan de favoriet zijn thuis maar dat zien we naar onze mening te dik terug in deze odd. Gelijkspel is al een winst voor deze bet en volgens ons niet geheel verrassend als dat gebeurd.

Voorspelling Engeland – Andorra

Grappig bij deze wedstrijd is dat je niet kan inzetten op Engeland winst bij sommige bookmakers. Dat is zelden vertoond en zeg genoeg over de stand van zaken in deze poule. We weten dat een eerdere ontmoeting 4-0 voor Engeland is geworden. We verwachten een soortgelijk scenario.

Over 1,5 goal 1e helft – BetCity @ 1.67: Engeland is erg op dreef en wederom op koers richting een eindronde. We verwachten een 2-0 bij rust als reëel. Dat brengt ons bij deze bet waar nog leuke value op te vinden is.

De odds zijn van BetCity. Toto en BetCity zijn voorlopig de bookmakers waar we opzoek gaan naar de beste picks. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link: BetCity.

Extra: Topschutters

Zahavi scoort –  BetCity @ 3.35: Zahavi en Israel is een goede combinatie. De spits pikt daar altijd wel zijn goaltjes mee. De odd vinden we dan ook erg interessant. Hij is ook nummer 1 voor de strafschoppen. Kortom interessant.

Jack Grealish Scoort –  BetCity @ 2.00: Engeland scoort er regelmatig 3 of meer. De kans dat verschillende doelpuntenmakers op het bord staan is aanwezig. We kijken dus breder dan Harry en zoeken value. Dat vinden we bij Jack in dit geval. Mooie bet!