TOP 10 BETS ZONDAG 2 JANUARI

Zondag 2 januari en er staat al een leuk programma voetbal. We kunnen het jaar gelijk inluiden met een top 10 van onze bets voor vandaag. We bieden dit ter inspiratie en we baseren de bets op statistieken. Het meest vermoedelijk wat gaat gebeuren in combinatie met een goede odd. Dat is het recept en dan draaien we graag een top 10 lijst uit. Vandaag zit de focus in Engeland en Spanje want daar wordt voor de competitie gevoetbald. Speur naar je favoriete bet en weet dat wij ze met zorg hebben uitgekozen.

Hieronder onze top 10 voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
14:00 Getafe vs Real Madrid La Liga/Spanje Real Madrid win 1.62
15:00 Brentford vs Aston Villa Premier League / Engeland Aston Villa win 2.39
15:00 Everton vs Brighton Premier League / Engeland Dubbele kans Brighton 1.49
15:00 Blackburn vs Huddersfield Championship / Engeland Blackburn over 1,5 goals 1.88
15:00 Leeds United vs Burnley Premier League / Engeland Eerste helft over 0,5 goals 1.33
15:00 Birmingham vs QPR Championship / Engeland Over 2,5 goals 2.20
16:00 Sporting Gijon vs Lugo La liga 2 /Spanje Both teams to score 2.08
16:15 At. Madrid vs Vallecano La liga/ Spanje Atletico Madrid win 1.35
17:30 Chelsea vs Liverpool Premier League / Engeland Over 2,5 goals 1.76
21:00 Mallorca vs Barcelona La Liga/Spanje Barcelona win 2.22

 

Gelijk door naar BetCity klik hier!

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers: https://t.me/Bookies_Online.

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de topschutters. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topscorers

Karim Benzema scoort – 2.12 @ BetCity: Topscorer van La Liga en staat beschikbaar voor 2.12 odd vandaag. Karim wilt in 2022 doorgaan waar hij in 2021 mee was gestart namelijk scoren. Wij laten deze niet links liggen.

Diogo Jota scoort – 3.25 @ BetCity: Heerlijk potje voetbal in Engeland waar Chelsea en Liverpool tegen elkaar gaan spelen. De laatste wedstrijd van beide was niet super en ze moeten nu met weinig rust weer aan de bak. Jota staat achter Salah 2e op de topscorerlijst. Wij snappen een hoge odd maar Diogo is ook de man in vorm. We zetten een kleine stake mee.

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!