TOP 10 COMBO BETS ZONDAG 16 OKTOBER

Een top 10 van bets die waardevol zijn om te gebruiken voor het maken van je favoriete combo. We kijken naar statistieken, vorm en of de odd interessant is. Deze ingrediënten samen zorgen voor een mooi rijtje bets:

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
13:00 Troyes vs Nice Ligue 1/ Frankrijk Away win 1.91
14:00 Vallecano vs Elche La Liga/Spanje Home win 1.80
14:30 Sparta vs Groningen Eredivisie/Nederland First half goal 1.35
15:00 Genoa vs Sassuolo Serie a/Italië Both teams to score 1.56
15:00 Metz vs Rennes Ligue 1/ Frankrijk Draw 3.70
15:00 Empoli vs Atalanta Serie a/Italië Away win 1.60
17:00 Montpellier vs Lens Ligue 1/ Frankrijk Both teams to score 1.54
20:45 Juventus vs Roma Serie a/Italië Both teams to score 1.67
21:00 Barcelona vs Valencia La Liga/Spanje First half goal 1.30
21:00 Gent VS Eupen Jupiler pro/België Both teams to score 1.70

Het weekend is altijd ideaal om te speuren naar een lekkere combo. Het is bekend dat het spelen van singles het meest winstgevend is. Het vinden van single bet met een goede value is meestal ons recept. Je hebt natuurlijk ook spelers die van een gokje houden en daarom zijn we aan de slag gegaan. Speuren voor je 3-fold of 4-fold wordt een stukje makkelijker met deze inspiratie. Trek de statistieken maar na het zijn kansrijke bets en ideaal om de odd van je combinatie wat omhoog op te krikken.

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de goaltjesdieven. We pakken de mannen in vorm en hebben daarbij alvast de odd voor jullie uitgezocht. Als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topschutters

Ricky van Wolfswinkel scoort – @ 2.15: Ricky voelt zich weer helemaal thuis op de Nederlandse velden. Twente speelt tegen Willem II en wij zien een mooie mogelijkheid op een verdubbelaar. Ricky gaat het weer eens doen vandaag.

Victor Oshimen scoort odd 2.15 @ BetCity: Victor is bij Nigeria door gegaan met scoren. We vinden het erg opvallend dat BetCity deze odd heeft staan. TOTO is veel voorzichtiger met een 1.83 odd. Deze value en daarbij de vorm van deze man in combinatie met het scorend vermogen van Napoli een top bet.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven?

Volg ons via Insta of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

 

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!