TOP 10 COMBO BETS SINTERKLAAS

Een top 10 van bets die waardevol zijn om te gebruiken voor het maken van je favoriete combo. We kijken naar statistieken, vorm en of de odd interessant is. Deze ingrediënten samen zorgen voor een mooi rijtje bets:

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
13:30 Beerschot vs Antwerp Jupiler league/ Belgie Away win 2.29
14:00 Vallecano vs Espanyol La liga/Spanje Home win 2.16
14:30 AZ vs Sparta Eredivisie/Nederland First half goal 1.30
15:00 Reims vs Angers Lique 1/Frankrijk Draw 3.00
15:30 Stuttgart vs Hertha Bundesliga/Duitsland First half goal 1.44
16:00 Livingston vs Hearts PL/Schotland First half goal 1.44
16:45 Feyenoord vs Fortuna Eredivisie/Nederland Home win 1.17
17:00 Fenerbahce vs Rizespor Superlig/Turkije Home win 1.41
18:30 AEK vs Panathinaikos Super league/ Griekenland Home win 1.83
19:00 Gil Vincente vs Famalicao Liga/ Portugal Away over 1,5 goals 2.65

Het weekend is altijd ideaal om te speuren naar een lekkere combo. Het is bekend dat het spelen van singles het meest winstgevend is. Het vinden van single bet met een goede value is meestal ons recept. Je hebt natuurlijk ook spelers die van een gokje houden en daarom zijn we aan de slag gegaan. Speuren voor je 3-fold of 4-fold wordt een stukje makkelijker met deze inspiratie. Trek de statistieken maar na het zijn kansrijke bets en ideaal om de odd van je combinatie wat omhoog op te krikken.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. De wedstrijden voor de Eredivisie hebben we echter een dikke favoriet! Schrijf je daarvoor zeker in bij à BetCity

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de topschutters. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topscorers

Luis Sinisterra scoort – 1.98 @ BetCity: Dit is toch wel de man in vorm bij Feyenoord. Voor een verdubbelaar eentje die we niet laten schieten vandaag.

James Maddison scoort – 4.70 @ BetCity: 3x op rij wist hij het net al te vinden. We zien hier enorme value om deze bet te zetten. 4,70 zou toch fantastisch zijn.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven?

Volg ons via Insta of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!