TOP 10 COMBO BETS ZATERDAG 20 NOVEMBER

Een top 10 van bets die waardevol zijn om te gebruiken voor het maken van je favoriete combo. We kijken naar statistieken, vorm en of de odd interessant is. Deze ingrediënten samen zorgen voor een mooi rijtje bets:

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
15:00 Atalanta vs Spezia Serie A/Italie Over 2,5 goals 1.32
15:30 M’Gladbach vs Greuther Furth Bundesliga/Duitsland Both teams to score 1.78
15:30 Dortmund vs Stuttgart Bundesliga/Duitsland Both teams to score 1.67
16:15 Sevilla vs Alaves La Liga/ Spanje Home win 1.40
16:30 PSV vs Vitesse Eredivisie/Nederland Over 2,5 goals 1.61
17:00 Paris vs Nantes Ligue 1/ Frankrijk Home win 1.24
18:00 Lazio vs Juventus Serie A/Italie Both teams to score 1.75
18:30 Waregem vs Gent Jupiler League/ Belgie Gent over 1,5 goals 1.33
20:00 Az vs NEC Eredivisie/Nederland Over 2,5 goals 1.61
20:45 Fiorentina vs Milan Serie A/Italie Over 2,5 goals 1.90

Het weekend is altijd ideaal om te speuren naar een lekkere combo. Het is bekend dat het spelen van singles het meest winstgevend is. Het vinden van single bet met een goede value is meestal ons recept. Je hebt natuurlijk ook spelers die van een gokje houden en daarom zijn we aan de slag gegaan. Speuren voor je 3-fold of 4-fold wordt een stukje makkelijker met deze inspiratie. Trek de statistieken maar na het zijn kansrijke bets en ideaal om de odd van je combinatie wat omhoog op te krikken.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. De wedstrijden voor de Eredivisie hebben we echter een dikke favoriet! Schrijf je daarvoor zeker in bij à BetCity

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de Manchester derby op het programma. We pakken een ongekend hoge odd uit deze wedstrijd. Als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topscorers

Kai Havertz scoort – 2.95@ BetCity: Kai springt enigszins in het gat wat Lukaku heeft achtergelaten. Hij scoort zijn goaltjes voor Chelsea en de laatste wedstrijd voor Duitsland wist hij ook het net te vinden. We vinden de odd te interessant om te laten liggen voor vandaag!

Antionio Michail scoort – 2.85 @ BetCity: Hij heeft tijdens de interlands niet stil gezeten en gescoord voor Jamaica. Hij is bij West Ham ook gewend het net te vinden dus wat ons betreft 1 plus 1 is 2! Mooie odd staat er nog op voor een spits die regelmatig een doelpunt maakt.

Mohamed Salah scoort – 1.76 @ BetCity: Salah staat altijd op in belangrijke wedstrijden. Hij zoekt een paar wedstrijden naar een doelpunt maar Salah kennende vindt hij deze altijd wel weer. Laat vandaag een mooie kans voor hem zijn om hem er weer eens in te schieten.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven?

Volg ons via Insta of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!