TOP 10 COMBO BETS ZATERDAG 27 NOVEMBER

Een top 10 van bets die waardevol zijn om te gebruiken voor het maken van je favoriete combo. We kijken naar statistieken, vorm en of de odd interessant is. Deze ingrediënten samen zorgen voor een mooi rijtje bets:

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
13:30 Schalke vs Sandhausen 2 Bundesliga/ Duitsland Over 2,5 goals 1.58
15:00 Sampdoria vs Verona Serie A/Italie Both teams to score 1.58
15:00 Empoli vs Fiorentina Serie A/Italie Away win 2.08
16:00 Liverpool vs Southampton Premier League/Engeland Liverpool over 1,5 goals 1.28
16:00 Wimbledon vs Fleetwood League one 1/ Engeland Both teams to score 1.72
18:00 Juventus vs Atalanta Serie A/Italie Draw no bet Atalanta 2.40
18:30 Bayern Munich vs Bielefeld Budesliga/ Duitsland Bayern over 2,5 goals 1.33
18:45 Fortuna vs Groningen Eredivisie/Nederland Over 2,5 goals 1.91
21:00 Villareal vs Barcelona La liga/Spanje Draw 3.45
21:30 Belenenses vs Benfica Liga/ Portugal Away win 1.12

Het weekend is altijd ideaal om te speuren naar een lekkere combo. Het is bekend dat het spelen van singles het meest winstgevend is. Het vinden van single bet met een goede value is meestal ons recept. Je hebt natuurlijk ook spelers die van een gokje houden en daarom zijn we aan de slag gegaan. Speuren voor je 3-fold of 4-fold wordt een stukje makkelijker met deze inspiratie. Trek de statistieken maar na het zijn kansrijke bets en ideaal om de odd van je combinatie wat omhoog op te krikken.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. De wedstrijden voor de Eredivisie hebben we echter een dikke favoriet! Schrijf je daarvoor zeker in bij, klik hier op de link: BetCity

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de topschutters. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topscorers

Dusan Vlahovic scoort – 2.28@ BetCity: Stiekem toch de topscorer van de Serie A samen met Immobile. Fiorentina scoort er op los en dat doet Dusan met name. Vanmiddag gaan ze op bezoek bij Empoli en daarom hebben we deze eruit gekozen.

Mohamed Salah scoort – 1.61 @ BetCity: Salah hebben we vorige week gekozen en kiezen we deze week voor het gemak weer. Hij was doordeweeks ook weer trefzeker en er lijkt even geen houden meer aan bij Mo. Laten de aanval maar weer eindigen bij deze held.

Duvan Zapata scoort – 2.88 @ BetCity: Hij zit er heel lekker in de laatste wedstrijden. We hebben deze bet al wekelijks meegepakt. Vandaag een pittige tegenstander Juventus maar ook Juventus is zoekende. We vinden de odd voor een doelpunt van Zapata heel interessant.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven?

Volg ons via Insta of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!