TOP 10 COMBO BETS ZONDAG 19 DECEMBER

Een top 10 van bets die waardevol zijn om te gebruiken voor het maken van je favoriete combo. We kijken naar statistieken, vorm en of de odd interessant is. Deze ingrediënten samen zorgen voor een mooi rijtje bets:

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
12:30 Fiorentina vs Sassuolo Serie A/Italie Both teams to score 1.46
13:30 Regensburg vs Darmstadt Bundesliga 2/Duitsland Both teams to score 1.53
15:15 Newcastle vs Man City Premier League / Engeland Man city over 1,5 goals 1.22
15:30 Freiburg vs Leverkusen Bundesliga/Duitsland Over 1,5 goals total 1.25
16:00 Eupen vs Charleroi Jupiler League/Belgie Charleroi over 1,5 goals 2.00
16:45 RKC vs PSV Eredivisie/ Nederland PSV win 1.21
17:30 Tottenham vs Liverpool Premier League / Engeland Liverpool over 1,5 goals 1.53
18:00 Boavista vs Moreirense Liga/ Portugal Draw 3.05
21:00 Real Madrid vs Cadiz La Liga/Spanje First half goal 1.18
22:00 Sporting Braga vs Belenenses Liga/ Portugal Braga over 1,5 goals 1.32

 

Het weekend is altijd ideaal om te speuren naar een lekkere combo. Het is bekend dat het spelen van singles het meest winstgevend is. Het vinden van single bet met een goede value is meestal ons recept. Je hebt natuurlijk ook spelers die van een gokje houden en daarom zijn we aan de slag gegaan. Speuren voor je 3-fold of 4-fold wordt een stukje makkelijker met deze inspiratie. Trek de statistieken maar na het zijn kansrijke bets en ideaal om de odd van je combinatie wat omhoog op te krikken.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link à BetCity.

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de topschutters. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topscorers

Mason Mount scoort – 3.40 @ BetCity: De man in vorm bij Chelsea. Hij scoort de laatste wedstrijden veel als middenvelder. Vandaag in Wolves een stugge tegenstander maar waarom zijn streak niet verder neerzetten. Heerlijke odd.

Sebastien Haller scoort – 2.28 @ BetCity: Heerlijk potje voor op de zondag. Laten we er lekker voor gaan zitten en kijken of de topscorerstitel ook een ware strijd zal zijn vandaag?!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven?

We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!