TOP 10 COMBO BETS ZONDAG 3 OKTOBER

Een top 10 van bets die waardevol zijn om te gebruiken voor het maken van je favoriete combo. We kijken naar statistieken, vorm en of de odd interessant is. Deze ingrediënten samen zorgen voor een mooi rijtje bets:

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
13:00 Rennes vs PSG Ligue 1/ Frankrijk Away team over 1,5 goals 1.45
13:30 St Pauli vs Dresden 2. Bundesliga/Duitsland Home team over 1,5 goals 1.70
13:30 Schalke vs Ingolstadt 2. Bundesliga/Duitsland Both teams to score 1.76
14:30 Ajax vs Utrecht Eredivisie/Nederland First half goal 1.15
14:30 Cambuur vs AZ Eredivisie/Nederland Both teams to score 1.48
15:00 Monaco vs Bordeaux Ligue 1/ Frankrijk Over 1,5 goals total 1.18
16:45 Vitesse vs Feyenoord Eredivisie/Nederland Over 1,5 goals total 1.20
18:30 Getafe vs Real Sociedad La Liga/Spanje Away team over 1,5 goals 2.70
20:00 PSV vs Sparta Eredivisie/Nederland First half goal 1.20
21:00 Eupen VS Genk Jupiler pro/Belgie Both teams to score 1.45

Het weekend is altijd ideaal om te speuren naar een lekkere combo. Het is bekend dat het spelen van singles het meest winstgevend is. Het vinden van single bet met een goede value is meestal ons recept. Je hebt natuurlijk ook spelers die van een gokje houden en daarom zijn we aan de slag gegaan. Speuren voor je 3-fold of 4-fold wordt een stukje makkelijker met deze inspiratie. Trek de statistieken maar na het zijn kansrijke bets en ideaal om de odd van je combinatie wat omhoog op te krikken.

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de goaltjesdieven. We pakken de mannen in vorm en hebben daarbij alvast de odd voor jullie uitgezocht. Als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topschutters

Jesper Karlsson scoort –@ 2.43: AZ heeft wat vertrouwen kunnen tanken in de afgelopen wedstrijden. GAE werd ruim verslagen en een doordeweeks Europees succes hebben ze geboekt. Karlsson lijkt weer in vorm te komen en pikt de meeste goals mee in de afgelopen wedstrijden. 2,5 x je inzet durven wij te pakken!

Karim Benzema scoort – @ 2.02: Karim staat vandaag echt op een heerlijke odd. Real Madrid heeft natuurlijk een geweldige dreun opgelopen maar Benzema pikte wel zijn doelpunt mee. Het is eigenlijk niet te geloven dat ze een odd 2.02 erop hebben gezet. We hoeven niet lang na te denken voor deze.

Paul Onuachu scoort – @ 1.94: Paul is in een geweldige vorm! Een tijd lang schiet hij bijna elke wedstrijd raak voor Genk. Ze hebben er een flinke odd aan gehangen en met zo’n spits doen we graag de verdubbelaar mee. We snappen dat het lastig wordt tegen Eupen maar Paul scoort tegen alles en iedereen.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven?

Volg ons via Insta of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!