TOP 10 COMBOBETS 12 december

Een top 10 van bets die waardevol zijn om te gebruiken voor het maken van je favoriete combo. We kijken naar statistieken, vorm en of de odd interessant is. Deze ingrediënten samen zorgen voor een mooi rijtje bets:

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
12:15 Twente vs Waalwijk Eredivisie/Nederland Draw 4.10
15:00 Verona vs Atalanta Serie A/Italie Away team over 1,5 goals 1.68
15:00 Troyes vs Bordeaux Lique 1/Frankrijk First half goal 1.30
15:30 Greuther Furth vs Union Berlin Bundesliga/Duitsland Both teams to score 1.70
16:15 Vicenza vs Coma Serie B/Italie Away win 2.90
16:45 Ajax vs AZ Alkmaar Eredivisie/Nederland Home win 1.24
17:00 Strasbourg vs Marseille Lique 1/Frankrijk First half goal 1.33
17:30 Ein Frankfurt vs Leverkusen Bundesliga/Duitsland Both teams to score 1.47
20:45 Inter vs Cagliari Serie A/Italie Over 2,5 goals 1.34
21:00 Club Brugge vs Waregem Jupiler league/ Belgie First half goal 1.18

Het weekend is altijd ideaal om te speuren naar een lekkere combo. Het is bekend dat het spelen van singles het meest winstgevend is. Het vinden van single bet met een goede value is meestal ons recept. Je hebt natuurlijk ook spelers die van een gokje houden en daarom zijn we aan de slag gegaan. Speuren voor je 3-fold of 4-fold wordt een stukje makkelijker met deze inspiratie. Trek de statistieken maar na het zijn kansrijke bets en ideaal om de odd van je combinatie wat omhoog op te krikken.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link ->Betten

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de topschutters. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topscorers

Lois Openda scoort – 2.43 @ BetCity: Openda is bijna een garantie voor een doelpunt bij Vitesse! Ze zullen ongetwijfeld wat vleugels hebben gekregen nu ze door mogen in Europa.

Bryan Linssen scoort – 2.16 @ BetCity: Bryan heeft gewoon rust kunnen krijgen van Arne Slot. Lekker voor Feyenoord dat ze wat kunnen freewheelen. Deze odd is voor de topscorer van de Eredivisie lekker hoor!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven?

We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!