TOP 10 COMBOBETS ZONDAG 23 JANUARI

Zondag 22 januari en natuurlijk staat er weer een top 10 klaar. Laatste twee weken waren de combo tips goud waard. We doen natuurlijk een uitgebreide ronde langs de Europese velden. Arsenal, Leipzig en Juventus we weten bij elke wedstrijd wel een geschikte tip te vinden. We zijn uiteraard aan de slag gegaan met statistieken om een zorgvuldige keuze te maken. We streven naar 10 uit 10 dat is waarvoor we het een top 10 noemen. We zoeken ook een klein beetje risico dus pak er juist een mooie tip uit om je combo aan te vullen. Er zitten ook twee odds bij die interessant zijn voor een enkel weddenschap. 

Hieronder onze top 10 combobets voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
13:00 Metz vs Nice Ligue 1 / Frankrijk Nice wint 1.73
13:30 Regensburg vs Holstein Kiel Bundesliga 2/ Duitsland Over 1,5 goals 1.20
13:30 Hannover vs Dresden Bundesliga 2/ Duitsland Over 2,5 goals 2.10
15:00 Arsenal vs Burnley Premier League/Engeland Arsenal wint 1.34
15:00 Torino vs Sassuolo Serie A/Italie Over 2,5 goals 1.63
15:30 Leipzig vs Wolfsburg Budesliga / Duitsland Leipzig wint 1.53
17:30 Hertha vs Bayern Munich Budesliga / Duitsland Bayern over 1,5 goals 1.22
18:00 Empoli vs Roma Serie A/Italie Beide teams scoren 1.47
20:45 Milan vs Juventus Serie A/Italie Eerste helft over 0,5 goals 1.36
21:30 Porto vs Famalicao La Liga/Portugal Eerste helft over 0,5 goals 1.20

Gelijk door naar BetCity klik hier!

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers: https://t.me/Bookies_Online.

Zoals je gewend bent van ons pakken we graag door met een paar parels van weddenschappen maar deze keer net even anders. Lees onze eerder blog van Weekend aan met Daan met de topschutters vandaag. We pakken ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

COMBO ALERT!

Om in de smaak te blijven van de editie hebben we een combo samengesteld. Ruim 3x onze inzet gaan we voor en de wedstrijden zijn gedurende de zondag. We beginnen vroeg in de middag 12:30 uur bij Cagliari vs Fiorentina. Cagliari zit met een volledig elftal in de lappenmand. Dat zou een dik voordeel moeten zijn voor Fiorentina. Het blijft natuurlijk altijd wat onzeker hoe dat uitpakt vandaar een draw no bet keuze. Strepen we de bet weg bij een gelijkspel. We verwachten in Italië bij Torino doelpunten in de wedstrijd. Laten we dan direct voor de eerste helft gaan, dat lijkt ons een uitstekend idee. De statistieken zeggen minimaal drie doelpunten en daarvan moet er ook 1 in de eerste helft vallen. In Nederland spelen natuurlijk nog meer ploegen dan alleen PSV vs Ajax. We pikken Sparta vs Utrecht eruit. Beide ploegen snakken wel naar een overwinning. Op de ranglijst is er een dik voordeel voor Utrecht. We verwachten dan ook dat ze niet gaan verliezen op bezoek bij Sparta. Portugal is dan het eindstation voor dit weekend wat betreft voetbal. Porto zit er wel heel lekker in en dat resulteert in winst na winstpartij. Een ander gegeven is dat er doelpunten vallen bij de wedstrijden van Porto. Dat is dan ook de statistiek die we eruit pikken. We sluiten af met doelpunten dus hopelijk vuurwerk en spektakel.

Succes vandaag!