TOP 10 COMBOBETS ZONDAG 6 februari

Zondag 6 februari en het clubvoetbal is weer volledig op stoom.  We vliegen heel Europa door en beginnen om 13:30 in de 2e bundesliga. Verder de Eredivisie en Serie A en uiteraard een goede weddenschap bij de ‘’topper’’ in Spanje. We hebben daar Barcelona vs Atletico Madrid in de middag. Dat is fijn nieuws want als we naar buiten kijken wordt het een dag om binnen te blijven zitten. Je kunt de wedtips ook gebruiken voor een challenge door de dag heen. Wij gaan in ieder geval weer een heerlijke combo bouwen. 

Hieronder onze top 10 combobets voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
13:30 Darmstadt vs Hamburg Bundesliga 2 / Duitsland Eerste helft over 0,5 goals 1.25
14:00 AEK vs Apollon Super League/ Griekenland AEK wint 1.20
14:30 Groningen vs GAE Eredivisie/ Nederland Draw 3.40
15:00 Venezia vs Napoli Serie A/Italie Napoli wint 1.42
15:00 Sampdoria vs Sassuolo Serie A/Italie Eerste helft over 0,5 goals 1.25
16:15 Barcelona vs At. Madrid La liga / Spanje Beide teams scoren 1.80
16:45 Ajax vs Heracles Eredivisie/ Nederland Over 2,5 goals 1.25
17:30 Wolfsburg vs Greuther Budesliga / Duitsland Over 2,5 goals 1.91
19:00 Arouca vs Porto La liga/Portugal Over 2,5 goals 1.58
21:00 Genk vs Waregem Jupiler League/Belgie Over 1,5 goals 1.12

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity en Bet365. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers: https://t.me/Bookies_Online.

Zoals je gewend bent van ons pakken we graag door met een paar parels van weddenschappen. Lees onze blog van Weekend aan met Daan met de zondag nog op het programma. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

14:15 uur Basel vs Sion

We blijven in de sfeer van een combo bet. In Zwitserland staan deze twee ploegen vroeg in de middag op het programma. De afgelopen 10 wedstrijden van Basel eindigde maar liefst 9x in 3 doelpunten of meer. Basel is verder op jacht naar de 1e plek in de competitie en zullen ook vanmiddag daar verder op jagen.

De statistieken van Sion zijn iets minder voor 3 doelpunten deze wedstrijd. De laatste uitwedstrijd was wel prijs schieten. Ze speelde tegen Young Boys en de uiteindelijke eindstand werd 4-3 voor Young Boys. In de wedstrijd hadden ze wel te maken met een rode kaart. Sion werkte ook een oefenwedstrijd af en dat verliep dramatisch. Een eindstand van 6-0 stond op het bord. We kunnen dus zeggen dat de laatste tekenen wel in het voordeel zijn van een doelpuntrijke wedstrijd.

Basel vs Sion over 2,5 goals totaal BetCity @1.53: We zien er hierboven al even op in gegaan. We spelen doelpunten bij deze wedstrijd. Steken hem in op over 2,5 goals totaal en voor diegene die iets meer aandurft kan je ook voor over 3,5 goals. Over 3,5 goals staat op een 2.48 odd. Een andere interessante is over 2,5 goals combineren met beide teams scoren. Je komt dat uit op een 1.90 odd.

Er is weer genoeg inspiratie voor de zondag! We kunnen wel melden ga er lekker van genieten en uiteraard alle geluk en succes weer. Tot de volgende editie.