TOP 10 COMBOBETS ZONDAG 9 JANUARI

Zondag 9 januari en langzaam gaan alle competities weer uit haar winterslaap.  Volgende week kunnen we ook weer genieten van de Eredivisie. Dit weekend kunnen we wel lekker focussen op de Serie A, La Liga, Ligue 1 en Portugal. Genoeg wedstrijden om weer een goede dag aan de slag te gaan met het wedden op voetbal. In Frankrijk staat er een ware topper op het programma en ook een mooie pot in Spanje.  We hebben vooral gekeken naar odds waar je opzoek kunt gaan voor een combo bet. Maak je eigen double of treble af met een heerlijke odd uit dit overzicht. Dat is het idee hierachter. 

Hieronder onze top 10 combobets voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

(Stevig potje in de Serie A waar Inter vs Lazio het tegen elkaar op nemen)

 

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
12:30 Venezia vs Milan Serie A/Italie Over 1,5 goals 1.23
14:30 Empoli vs Sassuolo Serie A/Italie Beide teams scoren 1.37
15:00 Metz vs Strasbourg Ligue 1 / Frankrijk Eerste helft over 0,5 goals 1.34
16:15 Sevilla vs Getafe La liga/ Spanje Eerste helft over 0,5 goals 1.50
16:30 Napoli vs Sampdoria Serie A / Italie Napoli win 1.40
19:00 Benfica vs Pacos Ferreira Liga / Portugal Benfica over 1,5 goals 1.25
20:45 Lyon vs PSG Ligue 1 / Frankrijk Both teams to score 1.38
20:45 Verona vs Salernitana Serie A/Italie Verona over 1,5 goals 1.43
20:45 Inter vs Lazio Serie A/Italie Over 2,5 goals 1.53
21:00 Villareal vs Atletico Madrid La Liga/Spanje Over 2,5 goals 2.12

Gelijk door naar BetCity klik hier!

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers: https://t.me/Bookies_Online.

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de topschutters. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Thomas Verheydt scoort –  BetCity @ 2.00: Thomas is al even bezig met een reeks neerzetten! Hij heeft inmiddels in de afgelopen 7 wedstrijden een doelpunt gemaakt. In sommige wedstrijden zelfs twee doelpunten. Vandaag is de clash tussen de twee topscoorders want ze moeten op bezoek bij Thijs Dallinga. Uiteraard ook een hele verstandige keuzen voor vandaag maar je krijgt nog maar een 1.6 odd. Niet heel gek voor iemand die meer dan 1 op 1 loopt met doelpunten.  Doelpunt Thomas wordt het voor een lekker verdubbelaar. Succes en neem Thijs Dallinga in een combo bet mee zou ons advies zijn.

Kylian Mbappe scoort –  BetCity @ 1.85: Paris SG is gehavend maar er blijft altijd wel iemand overeind. Dat is vooral Kylian Mbappe, eigenlijk al jaren iemand die er staat voor de ploeg. De laatste wedstrijden wist hij vaak een doelpunt mee te pikken. Vorm is er eigenlijk altijd wel bij hem. Het is de vraag of hij scoort of juist de assists geeft in de wedstrijd. Wij verwachten met het gemis van een aantal andere topschutters dat Kylian het doet voor PSG vanavond. De odd die er tegenover staat vinden wij zeer aantrekkelijk. Het blijft 1 van de grootste voetballers op deze planeet.

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets of combobets😉!