TOP 5 COMBO BET + COMBO ZONDAG 13 MAART

Het is weer zondag en dat betekent inzoomen op de combo. De combo gaat langs de Ligue 1 om 13:00 uur dus wees er snel bij. Verder hebben we bets uit de Eredivisie, Bundeliga en La Liga in Portugal. We hebben vandaag een TOP 5 waarbij sommige enkele bets al een behoorlijke odd aantikken. Je kan zelfs denken aan single bet bij deze odds.  De top 5 vullen we aan met 4-fold op de zondag die we zelf hebben samengesteld.  Bookies Online is het meest fan van de bookmakers Betcity en Bet365 en vullen aan met TOTO. We maken verder natuurlijk gebruik van statistieken om tot de juiste combo te komen.

Hieronder onze top 5 combobets voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
13:00 Paris vs Bordeaux Ligue 1 / Frankrijk Both teams to score 1.90
14:30 Utrecht vs PSV Eredivisie / Nederland over 0,5 eerste helft 1.28
15:30 Leverkusen vs Koln Bundesliga / Duitsland Over 2,5 goals 1.44
17:30 Dortmund vs Bielefeld Bundesliga / Duitsland Both teams to score 1.80
19:00 Porto vs Tondola La liga/Portugal Porto over 1,5 goals 1.18

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij BetCity dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers: https://t.me/Bookies_Online.

Zoals je gewend bent van ons pakken we graag door met een paar parels van weddenschappen. Lees onze blog van Weekend aan met Daan met de zondag nog op het programma. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

 

Combobet 4,5 odd!

Rondje favorieten vandaag! We hebben 4 ploegen gepakt die vandaag sterker zijn dan de tegenstander. Ze moeten het nog laten zien maar de stats en de vorm van de ploegen valt niet tegen. Europees hebben ze ook geen slechte dagen gekend dus dat zal vast naar meer smaken. Wij vinden deze extra bet op de zondag een mooie om te delen! Lets’ go en succes vandaag maak er een groene zondag van.