TOP 5 COMBO BET EN VERDUBBELAARS ZONDAG 17 APRIL

We starten de dag vermoedelijk met een lekker Paasontbijtje en als je daarna wat tijd hebt dan kan je gelijk door met het voetbal vandaag! We hebben uiteraard weer een top 5 voor de combo weten te maken. We hebben het verder aangevuld met verdubbelaars! Vergeet ook bij de verschillende bookmakers niet om gebruik te maken van de freebet voor de KNVB beker finale. Zal PSV stiekem met de beker ervan door gaan of is het toch Ajax wat de eerste prijs van het jaar gaat veilig stellen. We starten de top 5 pas laat in de middag dus iedereen heeft tijd genoeg voor een lekker ontbijtje. Het hele programma speelt zich wel af in de middag en hopelijk zijn we verder nog druk met de challenge die weer van start gaat in de Telegram groep. Kortom een lekker ontbijtje een extra weekend dag en hopelijk de groene bets die het compleet maken voor vandaag!Wij gaan het weer mee maken en wensen natuurlijk iedereen heel veel succes!

Hieronder onze top 5 combobets voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
15:15 Newcastle vs Leicester Premier League / Engeland Beide teams scoren 1.75
15:30 Bielefeld vs Bayern Munich Bundesliga / Duitsland Beide teams scoren 1.90
16:15 Atl. Madrid vs Espanyol La Liga / Spanje Atl. Madrid Wint 1.40
17:05 Lyon vs Bordeaux Ligue 1 / Frankrijk over 0,5 eerste helft 1.22
17:30 Hoffenheim vs Greuther Furth Bundesliga / Duitsland Hoffenheim wint 1.28

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij BetCity dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Zoals je gewend bent van ons pakken we graag door met een paar parels van weddenschappen. Lees onze blog van Weekend aan met Daan met de zondag nog op het programma. Zaterdag was foutloos dus alle ogen gericht op vandaag. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

 

Verdubbelaar nummero uno!

Karim staat momenteel geen maat op en Bet365 durft zelfs zijn odd te boosten voor vandaag. We weten natuurlijk dat het een spannend potje wordt. We hebben daarbij ook gezien dat Karim het toch altijd wel doet voor de Madrilenen. We vinden de odd dan ook zeer interessant om te spelen en slaan hem niet over voor vandaag. Vanavond het laatste toetje van de avond sluiten we hopelijk met een goal van Karim af! Direct door om hem te plaatsen bij je favoriete bookmaker klik dan op -> BetCity.

Verdubbelaar nummero dos!

Een wedstrijd in Portugal waar de nummer 2 en 3 tegen elkaar opnemen. We zien in de recente onderlinge ontmoetingen dat vooral Sporting daar goed uit komt. Sporting weet het Benfica moeilijk te maken en zij hebben de meeste kans om Porto het nog moeilijk te maken. Dit lijkt overigens wel een brug te ver te zijn. Vanavond verwachten we doelpunten en een overwinning van Sporting. We denken wel sneller aan een 2-1 overwinning dan een kleine overwinning gezien de stats van de onderlinge ontmoetingen.