TOP 5 COMBO BET en verdubbelaars ZONDAG 20 MAART

Een zondag waar je naar uitkijkt dat is vandaag! Doe vooral deze ochtend nog wat anders en ga vanaf vanmiddag 14:30 uur genieten van de wedstrijden van Ajax vs Feyenoord, GP Bahrein met onze Max  en het toetje van vanavond is Real Madrid vs Barcelona. We hebben een top 5 combo bet gemaakt en aangevuld met twee heerlijke verdubbelaars. In de top 5 extra veel aandacht voor de Eredivsie dat ligt toch het dichtstbij en ligt ook veel de focus van onze community.  Heel benieuwd wat deze dag gaat brengen?! Gaat Feyenoord eindelijk eens de drie punten meenemen uit Amsterdam? Doet Max gelijk goede zaken met een overwinning in Bahrein? En zal de titelstrijd weer spannend worden in Spanje of maakt Real Madrid een einde aan deze illusie? We weten het allemaal vanavond laat! Eerst maar eens de messen slijpen en de betjes in zetten.

Hieronder onze top 5 combobets voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
12:15 Utrecht vs Groningen Eredivisie / Nederland over 0,5 eerste helft 1.35
14:30 Ajax vs Feyenoord Eredivisie / Nederland over 2,5 goals 1.41
15:30 Leipzig vs Eintracht Budesliga / Duitsland Beide teams scoren 1.70
17:30 Wolfsburg vs Leverkusen Budesliga / Duitsland Beide teams scoren 1.56
20:00 Willem II vs AZ Eredivisie / Nederland AZ winnen 1.66

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij BetCity dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers: https://t.me/Bookies_Online.

Zoals je gewend bent van ons pakken we graag door met een paar parels van weddenschappen. Lees onze blog van Weekend aan met Daan met de zondag nog op het programma. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

 

Verdubbelaar nummero uno!

Club Brugge lijkt weer wat stabieler in de resultaten die ze behalen in de competitie. De odd voor een overwinning is dan ook zeer interessant om toe te voegen in een combo. Je kan ook voor een enkele bet gaan want 1.72 is niet verkeerd natuurlijk! We vullen aan met een wedstrijd uit de Eredivisie die van PSV. Een doelpuntje in de eerste helft zal welkom zijn en volgens de statistieken bijna onmisbaar.

Verdubbelaar nummero dos!

Juventus moet zich eigenlijk een beetje schamen. De ploeg loopt de laatste weken niet bepaald lekker. Vandaag staat de nummer laatst op het programma in de Serie A en Juventus moet eigenlijk laten zien nog iets te willen dit seizoen. Een 4e plek in de Serie A is natuurlijk ook Juventus onwaardig. 2 doelpunten verwachten wij van de oude dame dat zal waarschijnlijk resulteren in een overwinning. De odd is zo iets interessanter om te spelen dan Juventus wint. In Portugal doen we hetzelfde recept met Porto. Het grote verschil is echter dat Porto ons al weken deze groene bet verzorgt. We zijn daar dus aardig gerust op dat ze wederom twee goals maken.