TOP 5 COMBOBETS ZONDAG 27 FEBRUARI

Zondag 27 februari alweer en we mogen spreken van echt lenteweer! De vraag komt al gelijk op of de zon ook gaat schijnen voor de voetbalclubs. Als we vooruit spieken op het programma zou je zeggen dat in Nederland een mooie dag op komst is. AZ speelt al vroeg in de middag tegen Feyenoord en dat is een fijn potje om de dag mee af te trappen. Ajax zou geen moeite moeten kennen met Go Ahead Eagles en PSV zou ook 3 punten moeten pakken van Sparta. Dat zijn statistieken die er als eerste uitrollen voor vandaag in de Eredivisie. We hebben vandaag een TOP 5 aangevuld met twee combobets om in de stemming te blijven.  Dit recept is goed bevallen vorige week. Leuk voor de variatie zoals aangegeven en we laten extra kansen zien die we alvast in een combobet plaatsen. Doe je er voordeel mee en laat je inspireren in wat de mogelijkheden zijn bij de bookmakers. We maken natuurlijk gebruik van statistieken om tot de juiste combo te komen.

Hieronder onze top 5 combobets voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
12:15 Vitesse vs NEC Eredivisie / Nederland over 0,5 eerste helft 1.33
13:30 Hamburg vs Werder Bremen Bundesliga 2/ Duitsland Over 2,5 goals 1.65
13:30 Regensburg vs Fortuna Bundesliga 2/ Duitsland Beide teams scoren 1.57
14:30 Sparta vs PSV Eredivisie / Nederland PSV wint 1.43
16:45 GAE vs Ajax Eredivisie / Nederland Ajax wint 1.16

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij BetCity dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers: https://t.me/Bookies_Online.

Zoals je gewend bent van ons pakken we graag door met een paar parels van weddenschappen. Lees onze blog van Weekend aan met Daan met de zondag nog op het programma. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

 

Combobet 1.83 odd!

Wedstrijden van Dortmund zijn toch wel een garantie voor goals te noemen. Het is altijd wel de vraag waar ze gaan vallen. Het is ook zeer twijfelachtig of Haaland gaat spelen. Malen is in de tussentijd een beetje naam aan het opbouwen bij Dortmund. We gaan in deze wedstrijd voor beide teams scoren. De doelpunten komen wel en wij verwachten ook netjes aan beide kanten.  We vullen de combo aan met een ”zekerheidje” in België.  Twee goals in totaal zou daar gezien de stats een makkelijke prooi moeten zijn. Mooie combo en een lekker odd zo samen!

 

Enkel 3 odd!

Ja we zoeken hier een andere soort combinatie op. In een wedstrijd voegen we twee zaken samen en wel te verstaan Benfica wint en beide teams scoren. Benfica heeft een zware pot in de benen tegen Ajax. Het zal ze ook wat vleugels kunnen geven want ze hebben aardig partij geboden. We hebben ook gezien dat ze een doelpuntje tegen kunnen krijgen en dat heeft ons verleid om deze weddenschap te zetten. Benfica is sterker en kan er ook best eens twee maken in een dergelijke wedstrijd. Aardig knap dat ze 2 goals tegen Ajax maakte. Knaller van een odd en we gaan ervoor!