TOP 5 COMBOBETS ZONDAG 6 MAART

We hebben de eerste zondag van maart alweer te pakken! Stiekem loopt het seizoen dus lekker door en komen we in de fase dat als je blijft winnen je hele goede zaken kunt doen. Een ploeg die bijvoorbeeld al even aan het winnen is Barcelona. Xaxi spreekt vol lof over Frenkie de Jong en wie weet wat dat de Catalanen nog kan brengen. We gaan in de blog van zaterdag in op eigenlijk de mooiste pot van vandaag en dat is de Manchester derby toch wel. Fijn voor de supporters dat ze daar weer bij kunnen zijn. We hebben vandaag een TOP 5 waarbij we door Europa heen vliegen.  De top 5 vullen we aan met combobets die we zelf hebben samengesteld. Je begrijpt dan wat meer de bedoeling en wie weet zie je nog inspiratie voor je eigen combo om aan te vullen. Doe je er voordeel mee en laat je inspireren in wat de mogelijkheden zijn bij de bookmakers. Bookies Online is het meest fan van de bookmakers Betcity en Bet365 en vullen aan met TOTO. We maken verder natuurlijk gebruik van statistieken om tot de juiste combo te komen.

Hieronder onze top 5 combobets voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

 

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
12:15 PSV vs Heracles Eredivisie / Nederland Over 2,5 goals 1.53
13:30 Antwerp vs Beerschot Jupiler Pro/ Belgie Win Antwerp 1.63
15:00 Watford vs Arsenal Premier League/Engeland Win Arsenal 1.57
16:15 Elche vs Barcelona La liga/Spanje Barcelona wint 1.40
16:45 Ajax vs RKC Eredivisie / Nederland Over 0,5 goals 1e helft 1.10

 

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij BetCity dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers: https://t.me/Bookies_Online.

Zoals je gewend bent van ons pakken we graag door met een paar parels van weddenschappen. Lees onze blog van Weekend aan met Daan met de zondag nog op het programma. We pakken een ongekende hoge odds bij topscorers van de competitie. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Combobet 1.91 odd!

Venezia toch wel een aardig trackrecord wat betreft beide teams scoren in de wedstrijden. Sassuolo is in principe de betere van de twee en moet in staat zijn om er minimaal 1 te scoren in de wedstrijd van vandaag. Zulte liet ons vorige week in de steek wat betreft twee goals in totaal in de wedstrijd. We vangen het vandaag op om voor de 1e helft te gaan. Dat lukte vorige week ook en we verwachten met een wedstrijd tegen Gent dat het wederom lukt. De combo maakt bijna een verdubbelaar.

Combobet 2.20 odd!

Deze combo neemt iets meer risico met zich mee. Fiorentina scoort wat lastiger maar met Piatek in de spits weten ze toch regelmatig te scoren. Vlahovic zijn ze natuurlijk kwijt en dat kost wat doelpuntjes kun je wel stellen. Verona speelt met enige regelmaat een wedstrijd met veel goals. Dat is toch het recept om voor 3 goals in de wedstrijd te gaan. Prima weddenschap om ook als een enkele bet te spelen. We maken de combo compleet met twee goals in Spanje totaal dat zou gezien de stats een makkelijke prooi moeten zijn. Mooie combo en een hele dikke verdubbelaar! We kijken nu al uit naar zondagavond laat.

Succes vandaag! Op naar een volgende editie en veel geluk.