TOP BETS 15 MEI

Vorige week was het een rake editie met odds van 1,8 tot en met 3.15 en de hoogste 3.20! Ouderwets genieten op de zondag en de euro´s vlogen naar binnen. We houden de koers nog even aan om er een DOUBLE editie van te maken bij de top bets van de zondag. De eindfase van de competitie brengt extra spanning en andere belangen met zich mee en daar spelen we natuurlijk op in bij de bets. We richten ons vandaag op Engeland waar de Premier League richting het einde gaat en de prijzen langzaam verdeeld gaan worden. In Italië gebeurd hetzelfde waar AC Milan en Inter Milaan het gaan uitvechten wie de kampioen gaat worden. We zien verder dat sommige ploegen geen kant meer op kunnen en vrijuit kunnen spelen. We zien bijvoorbeeld de afgelopen weken dat Bayern Munchen een stapje rustiger aan doet, dat zou bijvoorbeeld vandaag ook kunnen gebeuren bij Ajax. Je bent tenslotte al kampioen en afgelopen week dat natuurlijk uitbundig gevierd. Dan voelt het als een opgave om er vandaag weer te staan en de punten binnen te halen. We spelen er vandaag weer zoveel mogelijk op in en gaan natuurlijk weer voor een 100% score net als vorige week zondag.

Hieronder onze DOUBLE SUNDAY BETS voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Nummero uno!

Man City kan vanmiddag een hele grote stap zetten naar het kampioenschap. Winnen betekent eigenlijk zo goed als kampioen worden. De laatste wedstrijden wordt er ook behoorlijk gescoord en daar hebben we een leuke bet bij gevonden. We gaan voor beide teams een doelpunt en Man City maakt er nog een paar extra verwachten wij. De odd van 2.75 zien wij wel zitten voor dit scenario.

Gelijk door naar BET365 om aan te melden klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van Circus en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij Circus dan kan je klikken op deze link –> CIRCUS. Ga dit weekend voor de SUPERODDS bij je favoriete Eredivisie ploeg!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Data Dan heeft ook voor iedereen de zondag geanalyseerd. Vergeet niet dat we daar ook nog de zondag voor klaar hebben staan:

Wedtips weekend speelronde 14 en 15 mei

Nummero dos!

Watford speelt voor niets meer in de competitie. Het is afgelopen voor ze en gaan volgend seizoen weer uitkomen in de Championship. Leicester heeft nog een kleine kans op Europees voetbal. We weten dat het een kleine kans is maar wellicht genoeg om vandaag wel meer voor de 3 punten te gaan dan Watford.

Nummero tres!

Everton in de laatste weken toch een opmars kunnen inzetten om te overleven. Deze wedstrijd kan helemaal lekker bijdragen om gewoon weer Premier League te spelen voor komend seizoen. Brentford hoeft zich geen zorgen meer te maken en dat kan gevolgen hebben voor deze wedstrijd. We verwachten meer energie van Everton en hopelijk zetten ze het deze week om in een overwinning.

Nummero quattro!

Inter heeft maar 1 taak vandaag en dat is winnen. De afgelopen wedstrijden resulteert dat in flinke uitslagen. De odd is net zoals bij Man City interessant om te spelen. Beide teams een doelpunt en in ieder geval eentje meer aan de kant van Inter.