TOP BETS 8 MEI 2022

We gaan net als vorige week de TOP BETS richten op een DOUBLES editie! Vorige week liep dat uiteindelijk met een minimale winst af en daarmee kunnen we in ieder geval zeggen winst is winst. Vandaag staat er een mooi programma op de agenda. We hebben in de Eredivisie misschien wel te maken met de ontknoping. AZ speelt vandaag tegen Ajax en PSV moet het opnemen tegen Feyenoord. Het wordt afwachten of Feyenoord wellicht Ajax in een zetel kan helpen. Spanje heeft ook een mooi programma staan! Daar speelt Villareal na de zware wedstrijd tegen Liverpool tegen Sevilla en in Madrid wordt de Madrileense derby gespeeld. Real Madrid kan daar zoals eerder vermeld rustig aan doen want ze zijn vorig weekend kampioen geworden. Het zou zomaar kunnen zijn dat er een redelijk B-elftal wordt opgesteld want de finale van de Champions League heeft prioriteit bij Real Madrid. We kijken dus ook met een schuin oog naar de belangen van de ploegen die spelen. Mooi voorbeeld van afgelopen week was Bayern die onderuit ging en verder was gister in de Eredivisie ook een school voorbeeld dat belangen een belangrijke rol spelen. Willem II, Fortuna en Sparta hebben gister alle drie gewonnen van ploegen die wat rustiger aan konden doen. Goede tip dus om op te letten en waar het kan eens een gokje te wagen. Goed om te vermelden dat statistieken altijd onze basis is om de juiste voorspellingen te doen maar we weten door jarenlange ervaring dat die in deze fase wat minder tellen. Vandaag dus wederom focus op DOUBLES en dat betekent dus odds die op of rond de 2 staan.

Hieronder onze DOUBLE SUNDAY BETS voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Nummero uno!

Sevilla staat vanmiddag erg hoog bij de bookmakers. Wij zien niet in waarom dat is en verwachten meer van Sevilla dan van Villareal. Het is voor Villareal de laatste weken ook hard werken geweest want afgelopen week hadden ze nog de wedstrijd tegen Liverpool. Helaas voor de ploeg viel het doek maar ze hebben flink gestreden om het maximale eruit te halen. De kracht die het heeft gekost zal hier ook een rol kunnen spelen.

Gelijk door naar BET365 om aan te melden klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van Circus en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij Circus dan kan je klikken op deze link –> CIRCUS. Ga dit weekend voor de SUPERODDS bij je favoriete Eredivisie ploeg!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Vanavond zitten we natuurlijk ook klaar om mee te genieten met Max Verstappen in Miami! Klein foutje betekent starten vanaf P3, we zien natuurlijk kansen voor een overwinning.

GP MIAMI 2022

Nummero dos

Vorige week kon Bayern niet met de juiste focus de wedstrijd in gaan. Het is voor Stuttgart de laatste kans om  degradatie te ontlopen. We rekenen dus op gas terug van Bayern en gas erbij bij Stuttgart. De odd is daarom des te interessanter om toch te spelen. Je weet van tevoren dat ze enkel voor de supporters spelen bij Bayern en die hebben al een heel mooi feestje gekregen.

Nummero tres

Weer een hoge odd! De spanning is sensationeel in Italië en even leek Inter in de fout te gaan maar ze draaide de wedstrijd om na een 0-2 achterstand naar een 4-2 overwinning. Ze voelen dezelfde druk bij Milan en wij verwachten ook spektakel dus waarom niet een zelfde scenario met deze gruwelijk odd?!

Nummero quattro

PSG eigenlijk een zelfde verhaal dan bij Bayern. Feestje is geweest en niemand die ze nog iets kunnen maken. Lekker vrij spelen betekent vaak doelpunten en in dit geval aan beide kant 1 voor een mooie verdubbelaar.