TOP BETS ZONDAG 1 MEI

We naderen langzaamaan de climax van alle competities! Vorige week was het feest in Duitsland en Frankrijk waar Bayern en PSG de titel veilig stelde. Gister was het feest in Spanje waar Real Madrid voor de 35e keer landskampioen is geworden. Als er kampioenen zijn dan weten we ook dat de ploegen die in problemen zitten moeten grijpen naar de laatste kansen die er zijn. Deze fase van de competitie is statische gezien lastiger om te voorspellen. Het kan zijn dat de ploegen die reeds kampioen zijn een mooi voorbeeld is gister in Duitsland dat Bayern verliest het laten lopen. Een ander belangrijk element is de Europese competities waar sommige ploegen nog voor de hoofdprijs kunnen gaan. Manchester City en Liverpool die hebben nog kansen op zowel de competitie en de Champions League het wordt traditioneel puzzelen voor de managers om iedereen fit en tevreden te houden. Statistieken is altijd onze basis om de juiste voorspellingen te doen maar we weten door jarenlange ervaring dat die in deze fase wat minder tellen. Vandaag gaan we voor TOP BETS in de vorm van verdubbelaars en kunnen het rubriek gerust DOUBLE SUNDAY noemen! De naam geeft het al aan bets die zorgen rond een odd van 2 dat we onze inzet kunnen verdubbelen.

Hieronder onze DOUBLE SUNDAY BETS voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Nummero uno!

We reizen af naar Frankrijk waar Monaco aan een sterk slot bezig is in de competitie. De odd voor een overwinning is niet heel interessant, we kiezen daarom om een betbuilder te maken en het aan te vullen met goals. Dat is in de laatste wedstrijden van Monaco ook in orde. Uitslagen als 1-4 of 3-2 zijn niet vreemd te noemen.

Gelijk door naar BET365 om aan te melden klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van Circus en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij Circus dan kan je klikken op deze link –> CIRCUS.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Gister was een top dag voor de blog van Data Dan en wist hij bijna een 100% score neer te zetten.  Lees onze blog van Weekend aan met Daan met de zondag nog op het programma. Let op: als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij. We gaan zoals eerder vermeld deze zondag verder met DOUBLES! Hieronder nog 3 stuks!

Nummero dos!

We blijven in Frankrijk waar vandaag een vol programma is! Bordeaux is de doorslaggevende ploeg voor deze bet. We zien uitslagen van 5-3, 2-2 of zelfs 6-1 de laatste weken voorbij komen. Nice is wat rustiger te noemen vandaar dat Bordeaux de doorslag geeft. Heerlijke odd voor 3 goals en het liefst nog 1 extra wat ons betreft.

Nummero tres!

We vliegen door naar Italie waar we ons richten op Roma. AS Roma speelde gelijk tegen Leicester City en heeft nog een klus te klaren om de finale te halen. We weten dat het kracht kost en daarom geven we Bologna een kleine voorsprong en we verwachten zomaar dat ze daar meer uit kunnen halen. Roma zal veel kracht moeten sparen voor de komende Europese wedstrijd.

Nummero quattro!

We herkennen de man van de foto vast wel! Van de week nog in Nederland en vandaag een zware pot tegen Lyon. Lyon kan nog voor de Europese plekken gaan in de competitie en ziet een favoriete tegenstander in Marseille. De odd is wederom zeer aantrekkelijk om te spelen en bij een gelijkspel komen onze centen terug. Deze te spelen bij bookmaker Circus en klik hier om direct door te gaan.