TOP COMBO BETS 22 mei

We gaan deze zondag weer een aantal competities afsluiten. De Premier League, Serie A en de La Liga hebben onder andere de laatste wedstrijden van het seizoen. Dit keer zoeken we nog 1x het maximale op en gaan voor COMBO BETS! Uiteindelijk is er niets leukers dan een flinke odd naar binnen slepen. Gister was een odd 6 raak op een enkele bet voor een doelpunt Thijs Dallinga en vandaag proberen we deze odd te verslaan. Dat doen we dus in de vorm van een combo. De ene combo is safe opgesteld maar de andere combo komt in de categorie FUN!

Hieronder onze TOP COMBO BETS voor vandaag. We hebben voor het gemak de odds erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Onze strategie is te volgen op Telegram. We hebben daar elke dag gratis informatie over bets en delen daar met zorg onze strategie en keuzes. Neem er eens een kijkje!

Combo bet 1 Premier League (odd 2.15 BetCity)

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van BetCity maar Circus is ook een favoriete Bookmaker bij ons. Mocht je nog geen account hebben bij Circus dan kan je klikken op deze link –> CIRCUS.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Data Dan heeft ook voor iedereen de zondag geanalyseerd. Vergeet niet dat we daar ook nog de zondag voor klaar hebben staan: www.bookiesonline.nl/voorspellingen/wedtips-weekend-speelronde-21-en-22-mei/

Combo bet 2 Premier League (odd 13.45 BetCity)

Combo bet 3 La Liga (odd 3.39 BetCity)