Top tien combo bets zondag 26 september

Een top 10 van bets die waardevol zijn om te gebruiken voor het maken van je favoriete combo. We kijken naar statistieken, vorm en of de odd interessant is. Deze ingrediënten samen zorgen voor een mooi rijtje bets:

Tijd Wedstrijd Land Weddenschap Odd
00:00 Corinthians vs Palmeiras Serie A/Brazilië Over 1,5 goals total 1.46
13:30 Hannover  vs Sandhausen Jupiler pro/België Hannover to win 1.64
13:30 Union vs Royal Antwerp Jupiler pro/België Over 8,5 corners 1.44
15:00 Brest vs Metz Ligue 1/ Frankrijk First half goal 1.36
15:00 Reims vs Nantes Ligue 1/ Frankrijk First half goal 1.44
15:30 Bochum vs Stuttgart Bundesliga/Duitsland Draw no bet Stuttgart 1.68
16:00 Gent  vs Cercle Brugge Jupiler pro/België Both teams to score 1.80
18:30 Oostende vs RSC Anderlecht Jupiler pro/België Win Anderlecht 1.77
20:45 Marseille vs Lens Ligue 1/ Frankrijk Over 1,5 goals total 1.27
21:00 KRC Genk VS Seraing United Jupiler pro/België Over 0,5 goals Seraing 1.74

Het weekend is altijd ideaal om te speuren naar een lekkere combo. Het is bekend dat het spelen van singles het meest winstgevend is. Het vinden van single bet met een goede value is meestal ons recept. Je hebt natuurlijk ook spelers die van een gokje houden en daarom zijn we aan de slag gegaan. Speuren voor je 3-fold of 4-fold wordt een stukje makkelijker met deze inspiratie. Trek de statistieken maar na het zijn kansrijke bets en ideaal om de odd van je combinatie wat omhoog op te krikken.

Zoals je gewend bent van ons pakken we natuurlijk nog even door met een paar parels van weddenschappen met deze keer de goaltjesdieven. We pakken de mannen in vorm en hebben daarbij alvast de odd voor jullie uitgezocht. Als de bet heel populair is kan het zo zijn dat de odd wat gedaald is. Wees er dus snel bij.

Extra: Topschutters

Alvaro Morata scoort – @ 1.93: Alvaro vult enigszins het gat van doelpunten wat Ronaldo achter heeft gelaten. Hij is lekker op dreef en schiet ze er voor Juventus vaak in. Het biedt dan ook een mooie kans met deze odd en tegenstander Sampdoria.

Ricky van Wolfswinkel scoort –@ 2.75: De laatste wedstrijd had Ricky er 1 minuut voor nodig om op het scorebord te komen. Hij kreeg wel een harde tik maar wij verwachten Ricky in vorm weer op het veld. Staat een geweldige odd op voor iemand in vorm.

Harry Kane scoort – @ 2.88: Kane wilt zich vast laten zien in deze wedstrijd. De odd staat erg hoog omdat het scoren nog niet loopt bij Tottenham. Arsenal is langzamerhand echt aan het afglijden en daarom zien wij value in deze bet. Kane een doelpunt voor bijna 3x je inzet dat vinden wij lonen.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven?

Volg ons via Insta of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

 

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een top 10 bets 😉!