UK OPEN KWARTFINALES

De UK Open begon vrijdagmiddag met 158 spelers, nu zijn er nog 8 over die zondag strijden voor de titel in Minehead. Slechts één speler die nog in het toernooi zit won het toernooi eerder, de regerend kampioen James Wade.

Het programma voor de kwartfinales ziet er vanmiddag als volgt uit:

14:00 – Keane Barry vs James Wade
15:00 – Sebastian Bialecki vs William O’Connor
16:00 – Damon Heta vs Danny Noppert
17:00 – Gerwyn Price vs Michael Smith

Hieronder voor elke kwartfinale een interessante wedtip:

Keane Barry meer dan 2,5 180’ers – Betcity @ 1.42
Keane Barry heft zijn allereerste kwartfinale op een major behaalt. De 19-jarige Ier staat al bekend om het snelle gooien en het ‘prikken’ van 180’ers. Tijdens de UK Open speelde hij tot zover 5 wedstrijden (67 legs) waarin hij een totaal van 13 maximale scores gooide. Dat een gemiddelde van 2,6 per wedstrijd en een ratio van 0,19 per leg. We verwachten dat dit een spannende wedstrijd gaat worden en Barry zal de 180’ers hard nodig hebben om de regerend kampioen bij te blijven.

William O’Connor meeste 180’ers – Betcity @ 1.75
William O’Connor, die zaterdagavond knap Peter Wright uitschakelde, treft nu de verrassing van het toernooi; de 18-jarige Sebastian Bialecki. Tot zover gooide de Pool 6 tourkaarthouders uit het toernooi, echter deed hij dit wel op de bijbanen en baan twee. Vanmiddag wordt zijn debuut op het hoofdpodium. Hoe zal hij hiermee omgaan? Qua 180’ers is O’Connor duidelijk favoriet. In zijn 4 eerdere wedstrijden produceerde hij 20 maximale scores, dat is zo’n 5 per wedstrijd. Daar komt Bialecki totaal niet aan. Hij gooide in zijn 6 wedstrijden 15 180’ers, dat is 2 à 3 per wedstrijd. O’Connor zal de wedstrijd qua 180’ers moeten winnen.

Noppert tegen Heta meer dan 16,5 legs – Betcity @ 1.64
In de derde partij komt onze overgebleven Nederlandse troef in actie; Danny Noppert. Hij neemt het op tegen de Australiër Damon Heta, die gister Michael van Gerwen én Jonny Clayton uitschakelde. Wij verwachten een spannende wedstrijd met minimaal 17 legs. Beide heren zullen graag voor het eerste een halve finale op de UK Open willen bereiken. Noppert kende tot zover nog geen echte moeilijke wedstrijden, zijn gemiddelde aantal gespeelde legs komt dan ook uit op 14. Bij Heta is dat anders, zijn gemiddelde aantal legs op de UK Open is 18 legs. Daar houden we dan ook aan bij deze partij.

Price tegen Smith meer dan 9,5 180’ers – Betcity @ 1.60
De laatste kwartfinale is een echte kraker, twee Premier League spelers treffen elkaar; Gerwyn Price tegen Michael Smith. Beide heren waren zaterdagavond in vorm met het gooien van 180’ers. Price gooide er 6 in 13 legs, Smith gooide er 6 in 19 legs. Over het hele toernooi produceerde Price er 4 à 5 per wedstrijd, Smith gooide er iets meer; 6 à 7 per wedstrijd. We kunnen hier ook voor over 10,5 180’ers gaan, maar als één speler iets minder gooit wordt deze erg moeilijk. Daarom gaan we save met meer dan 9,5 180’ers!

Claim de BetCity bonus!

Volg ons via Instagram of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online.

Tot zover een aantal parels die we eruit lichten voor vandaag. Je hebt ook weer inspiratie waar je allemaal op kunt letten bij darts. Dat maakt het nog net iets leuker om te volgen en zeker wat spannender. Veel succes en tot later weer.